Jannicke Wiel

Jannicke Wiel er leder for Oslo Yoga og arrangør for Oslo Yogafestival. Hun er en av tre hovedlærere ved Oslo Yogas yogalærerutdannelse, og leder Oslo Yogas gravid- og barselyogalærerutdannelser.

Jannicke har praktisert yoga og meditasjon siden 1989, tok yogalærerutdannelsen i India i 1998, og har jobbet som yogalærer på heltid siden 2002. Hun har magistergraden i filosofi fra Universitetet i Oslo. Fra 1992 til 2000 levde Jannicke som yogi i de indiske Himalaya-fjellene, hvor hun mediterte og studerte indisk filosofi (gyana yoga). Jannicke utdannet seg til Feldenkraispedagog og filosofisk praktiker i 2001-2004. Hennes yogaundervisning er preget av Feldenkraismetodens utforskende holdning, hvor du som kursdeltaker får mulighet til å kjenne etter hva som er bra for deg. Jannickes ønske er å bringe yoga ut til alle som ønsker verktøy til å forbedre sine liv.

Som leder for Oslo Yoga skaper Jannicke et rom for faglig utvikling for sine medarbeidere og studenter ved å arrangere fagdager, workshops, fordypningskurs og utdannelser. Hun har en inkluderende holdning, og brenner for at alle i yogamiljøet skal øke sin kompetanse, på tvers av yogaskoler og tradisjoner.

Som lærer møter Jannicke både nybegynnere og de som fordyper seg gjennom å ta yogalærerutdannelse. “For meg er det meditative aspektet det viktigste i yoga. Når vi praktiserer yoga på en måte som er riktig for oss, hjelper yoga oss til økt sinnsro, til samadhi, og til selvinnsikt. Filosofien skal ikke gi en fasit eller et endelig svar, men en lyst til å forstå mer av livet, oss selv og andre. Jeg ønsker i undervisningen min å styrke din kontakt med deg selv og skape et trygt rom for din indre utforskning. Kroppen gir deg signaler som forteller deg noe om livet ditt og veien du går. Du får mulighet til å finne din vei med yoga – og din vei er unik.”

Jannicke har utgitt fem CD’er – Yoga flyt, Somayoga, Gravideyoga, Klassisk yoga og Avspenning for transformasjon og velvære. Alle er tilgjengelige i Oslo Yogas nettbutikk.

NETBANX By Optimal Payments