top of page
VillaParrilla_topptur.png

Yoga og fotturer
i Andalucia i Spania

22.-27. april 2025

Velkommen til en vitaliserende retreat!

Jannicke Wiel inviterer deg til fem døgn med deilig yoga og herlige fotturer i den vakre naturen i Andalucia. Med yoga som en meditativ ramme rundt naturopplevelsene og vandringene i nasjonalparkene, får du myket opp kroppen om morgenen og roet ned og slappet av om ettermiddagen.  

Vi bor på Finca Parrilla, en villa med egenart, bortgjemt fra turiststrømmen i en eventyrlig hage, Fra yogaplassen under pergolaen der vinrankene beskytter oss fra solen, er det utsikt mot nasjonalparken som ligger ved fincaen. Villa Parilla ligger 20 minutters gange fra Frigiliana, som er kåret til en av Spanias vakreste hvite landsbyer.

Villaen har sengeplass til 12 personer, alle blir innlosjert i dobbeltrom. Sengene kan tas fra hverandre og det står skjermbrett mellom sengene. Her kan du bli med enten du kommer alene eller med en venn.

Maten vi får er lokalt dyrkete økologisk frukt og grønnsaker, som blir høstet samme dag som den blir servert. Måltidene på fincaen er veganske. Vi skal ha tre måltider ute, der du kan velge kjøtt, fisk eller vegetar.

Her skal vi være

Dagsprogrammet

Dagsprogram onsdag, torsdag og lørdag

Kl. 7.00 Energi-givende morgenyoga

Kl. 9.00 Frokost

Kl. 10.00 Fottur

Kl. 14.30 Fritid

Kl. 16.00 Rolig yoga med lang avspenning

Kl. 18.30 Middag

Åpent kveldsprogram

Vi får ledete turer onsdag, torsdag og lørdag. På fredagen blir det en ekstra lang morgenyoga og fri hele dagen til å nyte roen i hagen, bestille en massasje og slappe av ved bassenget, eller utforske omgivelsene på egen hånd, enten du vil gå en tur i Frigiliana, dra på stranden i Nerja, eller sitte på en lokal kafe. 


Pris kr. 19.500

35% betales i depositum ved påmelding (kr 6825).
Restbeløp på 12.675 kr betales innen 1. mars 2025.

 

Inkludert i prisen: innlosjering i 5 netter i dobbeltrom, frokost, lunsj og middag fra onsdag kveld til søndag morgen, transport til og fra Malaga flyplass.

Ikke inkludert i prisen: Flyreisen til Malaga. Vent med å bestille til du får beskjed.

Påmelding: Send epost til Ane-Marie Hektoen, vår vertinne på Finca Parrilla, ane@context-tromso.no

Vi plass til 12 deltakere.

bottom of page