top of page
kasbah_bab_ourika_edited.jpg

Eventyrlig yoga-retreat i Marokkko

3-9. november 2024

Yoga og fotturer

Ved et fort i Atlasfjellene 45 minutters kjøring fra Marrakesh, inviterer Jannicke Wiel deg til en eventyrlig yoga-retreat. Som en ramme for de andre aktivitetene gjør vi yoga morgen og ettermiddag. Om dagen drar vi på kortere og lengre fotturer i den frodige Ourika-dalen og fjellene omkring kasbah'en, nyter fritid i den økologiske hagen, og tar en dagstur til Marrakesh. 

Her skal vi være

Kasbah Bab Ourika

 

Kasbah Bab Ourika ligger på en høyde i den frodige Ourika-dalen. Slottet ble bygget for å forsvare landsbyen og er nå ombygd til et 5-stjerners hotell. Ved siden av hotellet er den nybygde retreaten, som har samme innredning som hotellet. Vi har retreaten for oss selv, med yogarom og eget spiserom. Lunsj og middag får vi på hotellet. Programmet vårt inneholder:

* energigivende yoga om morgenen

* ro-givende yoga om ettermiddagen
* fotturer med lokal guide i dalen og oppover i fjellene
* dagstur til Marrakesh
* fritid der du kan benytte deg av hotellets spa-tilbud, rusle omkring i den økologiske hagen, eller dra på kameltur i dalen.


Inkludert i prisen:

Opphold i 6 netter, frokost, lunsj og middag, to daglige yogaøkter, guidede fotturer og transport til og fra flyplassen i Marrakesh, transport for dagstur til Marrakesh.

Ikke inkludert i prisen:
Flyreisen til Marrakesh, spa-behandlinger, kameltur, lunsj i Marrakesh.

Last ned infobrosj
yre og finn lenke til bestilling

bottom of page