top of page

Våre lokaler

SENTRALT PÅ SAGENE

Du finner oss midt på Sagene i Oslo. Vi har tre saler. En sal er på bakkeplan, innenfor Nazar kafe på Sagene samfunnshus. To av salene er på Sagene kunstsmie, som du finner ved å gå opp trappen ute ved siden av Nazar kafes uteservering.

Yogarommet

Vi har hatt Yogarommet på Sagene samfunnshus siden 2002. Rommet er lunt og varmt, med parkettgulv. Her finnes alt av utstyr: ullmatter til rolig yoga, bolstre til yin-yoga, meditasjonsputer, pledd, klosser og bånd til utlån.

Inngangen til rommet er i korridoren som ligger rett fram når du går inn i kafeen. Du kan benytte handicap-toalettet som skifterom. Det ligger i korridoren vis-à-vis Yogarommet. Det finnes også en nødutgang fra rommet rett ut mot gaten, som vi helst ikke bruker som vanlig inngang.

Resepsjonen

I foajeen rett innenfor inngangsdøren på Sagene samfunnshus har vi en ubetjent resepsjon. Ofte vil du finne te-servering gjort klar før kurs. Du er velkommen til å sitte i sittegruppen ved resepsjonen og slappe av før yogatimen starter.

Yogahemsen

Siden 2011 har vi brukt Yogahemsen på Sagene kunstsmie. Dette er vår største sal. Den ligger i tredje etasje. Lyset kommer inn gjennom to store takvinduer. Her har vi alt av utstyr som du kan låne: ullmatter, bolstre, pledd, klosser og bånd.
 
For å finne salen, går du opp trappen utenfor Sagene samfunnshus, over taket, og inn på Sagene kunstsmie. Vi sender deg en kode før kursstart så du kommer inn gjennom ytterdøren. Gå inn i resepsjonen og videre opp trappen som går fra resepsjonen opp til Yogahemsen. Det finnes tre toaletter og et lite skifterom med dusj rett ved siden av salen.

Yogashala

Yogashala ligger med glassvegg ut mot resepsjonen og foajeen på Sagene kunstsmie. Salen har en egen garderobe som du finner ved å gå inn og tvers gjennom salen. Her kan du skifte og henge fra deg klær. 
Vi har alt av utstyr som du kan låne til rolige timer: ullmatter, bolstre, pledd, klosser og bånd.  

bottom of page