top of page

Retreater

En pause fra hverdagen

Vi trenger alle et avbrekke av og til

- i hvert fall gjør jeg det.

Litt luft under vingene, andre omgivelser som gir nye perspektiver, et pusterom og tid til ro og refleksjon. Og ikke minst, påfyll fra naturen. Naturen hjelper oss til å komme i kontakt med oss selv.

IMG_5768 (1).jpeg

Tilbake til naturen

Jeg skaper retreater i naturen der du kan få næring til kropp og sjel: 
Morgenrituale med energi-givende yoga der vi hilser solen og tar imot den friske luften, rolig yoga med poesi og dybdeavspenning på ettermiddagen, gode samtaler i vakker natur.
Jeg gleder meg til hver av disse retreatene jeg skal holde. 

 

Vil du bli med?


- Jannicke Wiel 

Retreat Alta.jpg

Yogafilosofi-retreat med Jannicke i Alta 

3-7. juli 2024

Yogafilosofi kan berike oss både som yogautøvere og søkende mennesker. 
I denne retreaten vil du bli bedre kjent med ulike deler av yogafilosofien.

Rammen for retreaten er de vakre omgivelsene og naturen omkring Gargia Lodge, som vi vil benytte oss av for å praktisere tilstedeværelse (mindfulness) og gå-meditasjon.

Gargia lodge alta.webp
Jannicke Trikonasana retreat ute sommer.jpg

YOGAMAGi  i Telemark 

25-28. juli 2024

I den stemningsfulle låven til Telemark Yoga, vil du oppleve hvordan du kan bruke yoga og meditasjon til å få økt energi og overskudd både fysisk og mentalt. Det blir morgen- og ettermiddagsmeditasjoner til innspillinger av Dr Joe Dispenza.


Jannicke er en av forfattererne av inspirasjonsboken YOGAMAGi. Hun vil dele både de fysiske og mentale øvelsene fra boken for å gi deg påfyll og et løft.
 

Mor og datter yogahelg:
Back to Nature

17-18. august 2024

Lengter du etter tid med datteren din i naturen, der dere kan komme i kontakt med naturens syklus og snakke om temaer som det kanskje ikke er rom for i hverdagen?

Vi inviterer til en spesiell jentehelg på den biodynamiske gården Bjørke Østre ved Løten i Hedmark. I disse vakre og fruktbare omgivelsene skal vi gjøre en feminin yogapraksis som tar oss nærmere naturen, bygger våre indre ressurser og styrker kontakten med kroppen.

mor-og-datter.jpg
Telemark yoga gården.jpg

Sensommeryoga i Telemark 

30. august-1. september 2024

Nyt sensommeren på en inspirerende yogahelg i vakre Siljudalen.
 

Her vil Jannicke Wiel og Tone Torblaa holde en to-dagers retreat med yoga i den stemningsfulle låven til Telemark Yoga og tid til å oppleve nærhet til naturen og gå turer i området, samt at vi vil benytte av oss oljer for å roe ned energinivået og nervesystemet. 


Velkommen!

Croatia Coast.jpeg

Yoga-retreat i Kroatia

13-18. september 2024

Forleng sommeren med et retreat i Kroatia, hvor du kan omfavne et rolig tempo. Bli med Jannicke Wiel til en historisk villa på en vakker øy. Nyt energigivende sol, bad i havet og gjør nærende yoga.

01 Villa_Vela_Luka - Aerial (7).jpg
gareden2.jpg

Eventyrlig yoga-retreat i Marokkko

3-8. november 2024

Ved et slott i Atlasfjellene 45 min kjøring fra Marrakesh, inviterer Jannicke Wiel deg til en eventyrlig yoga-retreat. Som en ramme for de andre aktivitetene gjør vi yoga morgen og ettermiddag. På dagen drar vi på kortere og lengre fotturer i den frodige Ourika-delen og fjellene omkring kasbah'en, nyter fritid i den økologiske hagen, og tar en dagstur til Marrakesh. 

retreat.jpg
IMG_5768 (1).jpeg

Yoga og fotturer
i Andalucia i Spania

22.-27. april 2025

Jannicke Wiel inviterer deg til fem døgn på Finca Parrilla med deilig yoga og herlige fotturer i den vakre naturen i Andalucia. Med yoga som en meditativ ramme rundt naturopplevelsene og vandringene i nasjonalparkene, får du myket opp kroppen om morgenen og roet ned og slappet av om ettermiddagen.  

klippe_og_hav_finca_parrilla.jpeg
bottom of page