Schermafbeelding%25202020-07-02%2520om%2

Bli barneyogalærer

Bli yogaleder ved å gå et eller flere yogalederkurs. Du kan bli sertifisert barneyogalærer ved å ta minst tre av modulene, i tillegg til en sertifiseringsdag. Kursene tilbys både fysisk og online.

Yogaleder for barn 3-6 år:
På dette kurset lærer du lekbasert yoga som du kan benytte til å undervise egne barn eller lede grupper. Du vil lære om hvordan du kan styrke barnets sansemotorikk gjennom yogaen og hvordan du kan bruke historier og eventyr til å gjøre yoga med barn i denne aldersgruppen. Du trenger ingen forkunnskaper, og kan begynne å undervise etter endt kurshelg.

Pris 2650,-.

 

Yogaleder for barn 7-9 år:
På dette kurset lærer du yogaøvelser som passer for barn i denne aldersgruppen som kan brukes med egne barn hjemme eller til å undervise barnegrupper eller kurs. Du lærer yogastillinger, pusteøvelser, avspenning og meditasjoner. Du vil lære hvordan du kan jobbe med fortellinger, yogaserier og temaer. Du trenger ingen forkunnskaper, og kan begynne å undervise etter endt kurshelg.

 

Pris 2650,-.

Yogaleder for barn og ungdom 10-16 år:
På dette kurset lærer du hva som er viktig å fokusere på når du underviser større barn (fra 10 år) og ungdommer og yogiske verktøy som kan være nyttige i puberteten. Du vil lære flere yogaprogram, både styrkende dynamiske yogasekvenser og rogivende rolige yogasekvenser. Du trenger ingen forkunnskaper, og kan begynne å undervise etter endt kurshelg.

Pris 2650,-.

Yogaleder for barn med spesielle behov:
På denne kursdagen vil du lære nyttige verktøy fra yogaen for barn som har spesielle utfordringer (f.eks høyt stressnivå, angst, Autisme, Asbergers eller ADHD). Vi vil snakke om hvordan vi kan skape en trygg ramme og gi barna gode verktøy for bedre selvregulering. Kurset passer både for deg med egne barn som har spesielle behov eller deg som jobber/vil jobbe med barn med som har ulike utfordringer. Du trenger ingen forkunnskaper, og kan begynne å undervise etter endt kurshelg.

Pris 1500,-.


Velg din variant:

De fleste av barneyogalederkursene settes opp hvert semester. Du kan velge om du vil ta en eller flere av modulene og får kursbevis for hver modul. For å bli sertifisert barneyogalærer, må du ha minst tre av modulene samt sertifiseringsdagen. Kursene tilbys fysisk og online. Sertifiseringsdagen tilbys kun som fysisk kurs.

Barn_og_voksen_kontakt.jpg

Lærer på kursene

Marit Thorsrud


Marit Thorsrud har 300 timers grunnutdanning fra Oslo Yoga og er sertifisert yogalærer for barn og ungdom fra YogaKids i USA (en ettårig utdanning med egen fordypning i yoga for barn med spesielle behov). Marit tilbyr yoga for barn, ungdom og voksne og holder kurs tilrettelagt for skoler, barnehager, institusjoner etc. der ansatte lærer hvordan de kan bruke yoga i sin jobbe med barn og unge. Marit underviser faste kurs ved Medisinsk Yoga Øst. Hun er siviløkonom og har 10 års erfaring fra næringslivet før hun endret karriereretning. Marit startet med yoga som barn og har praktisert regelmessig siden 1995. "Jeg har vært innom mange ulike yogaretninger, og tatt med meg det jeg synes er best fra de ulike retningene. Min yogaundervisning er derfor tverrfaglig og passer for alle. Jeg er opptatt av å styrke selvfølelse og kroppsbevissthet samt redusere stress for både barn, ungdom og voksne."

Sertifisering

Hvordan blir du sertifisert barneyogalærer?


Dersom du går minst tre av yogalederkursene våre, kan du bli sertifisert barneyogalærer gjennom Oslo Yoga. Du vil da være med på en kursdag der du får anledning til å trene deg i å undervise de andre på kurset. Vi går også gjennom oppbygging/planlegging av yogaklasser for barn og unge, tips til hvordan du kan regulere energi i løpet av en yogaklasse, hvordan du kan håndtere uro, samt praktiske tips knyttet til å sette opp yogaklasser. I forkant av sertifiseringen skal du planlegge og gjennomføre en yogaklasse for barn eller ungdom, der programmet og en egenevaluering av klassen leveres inn før sertifiseringsdagen. Du får skriftlig tilbakemelding på innleveringen.

Se de neste sertifiseringsdatoene i kalenderoversikten under. Holdes kun som fysisk kurs. Tlbys kun online via Zoom dersom vi skulle måtte stenge våre lokaler.