top of page
A17I5864.jpg
Vinyasa Yoga Teacher Training med Pia Maria Kozlowski

Vi tilbyr deg som allerede er yogalærer to påbygningsmoduler i vinyasayoga. Hver av modulene består av en serie på seks fordypningsdager. 45-timers påbygningen og 55-timers påbygningen kan tas uavhengig av hverandre, de har ulikt innhold. Mange vil ønske å ta begge for å få en 100 timers påbygningsutdannelse i vinyasa. Du kan selv velge hvilken del du tar først.

Du er velkommen til å delta dersom du ikke er sertifisert yogalærer fra før. Dette er en mulighet for alle som har hatt en regelmessig praksis i dynamisk/vinyasa yoga det siste 1 1/2 året, til å utvikle og komme dypere i egen praksis og å få forståelse for samt lære redskaper til å bygge opp sekvenser som er tilrettelagt for deg til enhver tid. 45-timers påbygningen kan du også velge å følge online i sanntid eller via opptak.

“Pias teacher training er grundig og informativ. Den passer fint for deg som ønsker å lære om Vinyasa Krama filosofi, og få trening i å bygge sekvenser samt å undervise dem. Pia er kunnskapsrik, og en dyktig formidler. Jeg likte veldig godt at hun klarte å fylle alle timene med nyttig og håndfast informasjon, og veilede oss til å integrere denne informasjonen i praksis.”

—Anniken Binz, yogalærer/instruktør og coach

TT_Vinyasa_Pia
bottom of page