top of page
IMG_4727_edited.jpg

Grunnleggende
yogalærer-utdannelse

DIN PERSONLIGE YOGAREISE

 

Vår tverrfaglige 300-timers utdannelse med Jannicke Wiel og dyktige faglærere lærer deg å undervise rolig og dynamisk yoga, med fokus på skadeforebygging og tilpasning til den enkelte.

Du får støtte gjennom utdannelsen til å utvikle og fordype din egen yogapraksis.

Fatima2.jpeg

Hvilende
yin yoga 

En utdannelse med Fatima Sidhrée der du lærer å støtte kroppen for å åpne opp, strekke bindevevet og stimulere meridianene for å tilpasse din yoga til dypere hvile og restitusjon gjennom året.

Hvilende yin rolig fatima ute sommer

Vinyasa
55 timer

Høstens vinyasa-utdannelse med Pia Maria Kozlowski fokuserer på yogaens energetiske aspekt, hvordan du stimulerer chakraene og bruker bandha i dynamisk yoga.

Et kurs for personlig fordypning i yoga eller en videreutdannelse for yogalærere.

A17I5095.jpg

Vinyasa 
45 timer

Vinterens vinyasa-utdannelse lærer deg å bygge gode dynamiske yoga-sekvenser. Utdannelsen gir deg personlig fordypning i yoga og kan være en videreutdannelse for yogalærere.

Restorative_sideliggende_shavasana_Elise

Mindful Restorative Yoga 

En utdannelse med Elise Jansen hvor du kan fordype din kunnskap om våken hvile og nærvær i øyeblikket for dine studenter og deg selv. Utdannelsen gir deg en fordypning på 100 timer og består av to moduler på 50 timer hver: Basismodul og Terapimodul. 

barneyoga2.png

Yogaleder for barn

Lær å undervise yoga til barn.

Hvert online-kurs har fokus på ulike aldersgrupper. Du kan ta et eller flere: 3-6 år, 7-9 år, 10-16 år og yoga for barn med spesielle behov. Rabatt ved kjøp av alle kurs.

bottom of page