top of page
Grunnutdannelse fellesksap utthita hasta padangusthasana

Grunnleggende
yogalærer-utdannelse

DIN PERSONLIGE YOGAREISE

Vår tverrfaglige 300-timers utdannelse med Jannicke Wiel og dyktige faglærere lærer deg å undervise rolig og dynamisk yoga, med fokus på skadeforebygging og tilpasning til den enkelte. Du får støtte gjennom utdannelsen til å utvikle og fordype din egen yogapraksis.

Justering hjulet grunnutdannelse undervise
Fatima yin rolig hvile hvilende meditasjon sommer ute Hand på hjärta.jpg

Hvilende
yin-yoga 

En utdannelse med Fatima Sidhrée der du lærer å støtte kroppen for å åpne opp, strekke bindevevet og stimulere meridianene for å tilpasse din yoga til dypere hvile og restitusjon gjennom året.

Yin hvile Fatima.jpg
TT_Vinyasa45t_2

Vinyasa 
45 timer

Vinterens vinyasa-utdannelse lærer deg å bygge gode dynamiske yoga-sekvenser. Utdannelsen gir deg personlig fordypning i yoga og kan være en videreutdannelse for yogalærere. Det er mulig å delta i sanntid online via Zoom og/eller ved å se opptak, dersom fysisk oppmøte ikke passer.

Pia_justerer_oppnedplanke_edited.jpg

Vinyasa
55 timer

Høstens vinyasa-utdannelse fokuserer på yogaens energetiske aspekt, hvordan du stimulerer chakraene og bruker bandha i dynamisk yoga. Et kurs for personlig fordypning i yoga eller en videreutdannelse for yogalærere.

TT_Mindful4.jpg

Mindful Yoga Training

An 100 hour training with Jonathan Weber integrating mindfulness and compassion as transformational and therapeutic elements in yoga practice.

Offered both as an online and as an in-studio training. 

ls9JQk8g.jpeg
barneyoga2.png

Barneyogalærer

Yoga kan støtte barns utvikling på flere områder. Bli yogaleder for barn ved å ta ett eller flere av våre yogalederkurs.

Dersom du går minst tre av yogalederkursene våre, kan du bli sertifisert barneyogalærer gjennom Oslo Yoga. 

barneyoga3.jpg
bottom of page