IMG_4727_edited.jpg

Grunnleggende

yogalærer-utdannelse

DIN PERSONLIGE YOGAREISE

 

Vår tverrfaglige 300-timers utdannelse med Jannicke Wiel og dyktige faglærere lærer deg å undervise rolig og dynamisk yoga, med fokus på skadeforebygging og tilpasning til den enkelte.

Du får støtte gjennom utdannelsen til å utvikle og fordype din egen yogapraksis.

TT_Mindful2.jpeg

 

Mindful

Yoga

Education

Six weekends with Jonathan Weber of delving into the deep processes of mindfulness, meditation, mindful yoga and a more compassionate way of living your life. 

Fatima2.jpeg

Hvilende

yin yoga

En utdannelse med Fatima Sidhrée der du lærer å støtte kroppen for å åpne opp, strekke bindevevet og stimulere meridianene for å tilpasse din yoga til dypere hvile og restitusjon gjennom året.

Vinyasa

55 timer

Høstens vinyasa-utdannelse med Pia Maria Kozlowski fokuserer på yogaens energetiske aspekt, hvordan du stimulerer chakraene og bruker bandha i dynamisk yoga.

Et kurs for personlig fordypning i yoga eller en videreutdannelse for yogalærere.

A17I5095.jpg

Vinyasa 

45 timer

Vinterens vinyasa-utdannelse lærer deg å bygge gode dynamiske yoga-sekvenser. Utdannelsen gir deg personlig fordypning i yoga og kan være en videreutdannelse for yogalærere.

Restorative_sideliggende_shavasana_Elise

Mindful Retorative Yoga 

En utdannelse med Elise Jansen hvor du kan fordype din kunnskap om våken hvile og nærvær i øyeblikket for dine studenter og deg selv. Utdanningen gir deg en fordypning på 100 timer og består av to moduler på 50 timer hver. 

Barneyoga1.jpg

Barneyoga-leder/lærer

Lær å undervise yoga til barn.

Hver kurshelg har fokus på ulike aldersgrupper. Du kan ta en eller flere helger: 3-6 år, 7-9 år, 10-16 år og yoga for barn med spesielle behov.

TT_gravidyoga_frontpage

Yogamamma

Gravidyoga
Lærerutdanning

En utdannelse med Cathrine Mathiesen der du lærer yoga for gravide, hvordan du kan bruke yoga til å lindre plager under svangerskapet og forberede den gravide til fødsel.

mammababy3.jpg

Yogamamma

Mamma/baby-yoga
Lærerutdanning

En utdannelse med Cathrine Mathiesen hvor du får alle verktøyene du trenger for å lede nybakte mødre og deres babyer fra seks uker til et år gjennom rolige og gledesfylte timer.