top of page


Yogaleder for barn
 

Yoga kan støtte barns utvikling på flere områder:

*Stressmestring
*Følelsesregulering
*Gruppefølelse og samarbeid
*Konsentrasjon
*Allsidig motorisk bevegelse

Bli yogaleder for barn ved å ta et eller flere av våre online yogalederkurs.

barneyoga2.png

Det er foreløpig ikke satt opp noen nye fysiske kurs innen Yogaleder for barn. Det er imidlertid mulig å ta alle kurs online, med tilgang fra 1. juni til 1. desember 2023. Påmelding er åpen til 1. juni kl. 8:45. Marit Thorsrud holder alle kursene.
 

Pakkeløsning:

Dersom du kjøper pakkeløsning med alle kursene, får du rabatt på prisen.
Pris: 3950,-.

 

Yogaleder for barn 3-6 år, Yogaleder for barn 7-9 år og Yogaleder for barn og ungdom 10-16 år, tilsvarer to kursdager, og pris per kurs er 1200,-.
Yogaleder for barn med spesielle behov tilsvarer en kursdag, og prisen for dette kurset er 1100,-.

 

For hvert kurs får du tilgang til forhåndsinnspilte filmer på YouTube, digitalt kompendium og yogaprogram. Du får et digitalt kursbevis for hvert kurs du tar.

Bilde_Marit Thorsrud.jpg

Marit Thorsrud

Marit Thorsrud har 300 timers grunnutdanning fra Oslo Yoga og er sertifisert yogalærer for barn og ungdom fra YogaKids i USA (en ettårig utdanning med egen fordypning i yoga for barn med spesielle behov). Marit tilbyr yoga for barn, ungdom og voksne og holder kurs tilrettelagt for skoler, barnehager, institusjoner etc. der ansatte lærer hvordan de kan bruke yoga i sin jobbe med barn og unge. Marit underviser faste kurs ved Medisinsk Yoga Øst. Hun er siviløkonom og har 10 års erfaring fra næringslivet før hun endret karriereretning.

Marit startet med yoga som barn og har praktisert regelmessig siden 1995.
"Jeg har vært innom mange ulike yogaretninger, og tatt med meg det jeg synes er best fra de ulike retningene. Min yogaundervisning er derfor tverrfaglig og passer for alle. Jeg er opptatt av å styrke selvfølelse og kroppsbevissthet samt redusere stress for både barn, ungdom og voksne."

bottom of page