top of page


Yogaleder for barn
 

Yoga kan støtte barns utvikling på flere områder:

*Stressmestring
*Følelsesregulering
*Gruppefølelse og samarbeid
*Konsentrasjon
*Allsidig motorisk bevegelse

Bli yogaleder for barn ved å ta et eller flere av våre online yogalederkurs.

barneyoga2.png

Det er foreløpig ikke satt opp noen nye fysiske kurs innen Yogaleder for barn. Det er imidlertid mulig å ta alle kurs online, med tilgang fra 30. mars til 1. oktober 2023. Marit Thorsrud holder alle kursene.
 

Pakkeløsning:

Dersom du kjøper pakkeløsning med alle kursene, får du rabatt på prisen.
Pris for pakkeløsning er 3950,-.

 

Yogaleder for barn 3-6 år, Yogaleder for barn 7-9 år og Yogaleder for barn og ungdom 10-16 år, tilsvarer to kursdager, og pris per kurs er 1200,-.
Yogaleder for barn med spesielle behov tilsvarer en kursdag, og prisen for dette kurset er 1100,-.

 

For hvert kurs får du tilgang til forhåndsinnspilte filmer på YouTube, digitalt kompendium og yogaprogram.

Yogaleder for barn 3-6 år – online og tilsvarende to kursdager:

På dette kurset lærer du lekbasert yoga som du kan benytte til å undervise egne barn eller lede grupper. Du vil lære om hvordan du kan styrke barnets sansemotorikk gjennom yogaen og hvordan du kan bruke historier og eventyr til å gjøre yoga med barn i denne aldersgruppen. Du trenger ingen forkunnskaper.

Pris: 1200,-

 

Yogaleder for barn 7-9 år  – online og tilsvarende to kursdager:

På dette kurset lærer du yogaøvelser som passer for barn i denne aldersgruppen som kan brukes med egne barn hjemme eller til å undervise barnegrupper eller kurs. Du lærer yogastillinger, pusteøvelser, avspenning og meditasjoner. Du vil lære hvordan du kan jobbe med fortellinger, yogaserier og temaer. Du trenger ingen forkunnskaper.


Pris: 1200,-
 

barneyoga3.jpg

Yogaleder for barn og ungdom 10-16 år – online og tilsvarende to kursdager:
 

På dette kurset lærer du hva som er viktig å fokusere på når du underviser større barn (fra 10 år) og ungdommer og yogiske verktøy som kan være nyttige i puberteten. Du vil lære flere yogaprogram, både styrkende dynamiske yogasekvenser og rogivende rolige yogasekvenser. Du trenger ingen forkunnskaper.

Pris: 1200,-

Yogaleder for barn med spesielle behov – online og tilsvarende en kursdag:


På dette kurset vil du lære nyttige verktøy fra yogaen for barn som har spesielle utfordringer (f.eks. høyt stressnivå, angst, Autismespekteret, ADHD og utviklingstraume). Du vil lære om utvikling av nervesystemet og hvordan du ved hjelp av yoga kan støtte barnets utvikling. Vi vil snakke om hvordan vi kan skape en trygg ramme og gi barna gode verktøy for bedre selvregulering. Kurset passer både for deg med egne barn som har spesielle behov eller deg som jobber/vil jobbe med barn med som har ulike utfordringer. Du trenger ingen forkunnskaper.

Pris: 1100,-

Bilde_Marit Thorsrud.jpg

Marit Thorsrud

Marit Thorsrud har 300 timers grunnutdanning fra Oslo Yoga og er sertifisert yogalærer for barn og ungdom fra YogaKids i USA (en ettårig utdanning med egen fordypning i yoga for barn med spesielle behov). Marit tilbyr yoga for barn, ungdom og voksne og holder kurs tilrettelagt for skoler, barnehager, institusjoner etc. der ansatte lærer hvordan de kan bruke yoga i sin jobbe med barn og unge. Marit underviser faste kurs ved Medisinsk Yoga Øst. Hun er siviløkonom og har 10 års erfaring fra næringslivet før hun endret karriereretning.

Marit startet med yoga som barn og har praktisert regelmessig siden 1995.
"Jeg har vært innom mange ulike yogaretninger, og tatt med meg det jeg synes er best fra de ulike retningene. Min yogaundervisning er derfor tverrfaglig og passer for alle. Jeg er opptatt av å styrke selvfølelse og kroppsbevissthet samt redusere stress for både barn, ungdom og voksne."

bottom of page