top of page
silje ute treet.jpeg
Silje Bjørnholt

Silje har undervist yoga i 12 år, og praktisert siden studiedagene på Blindern i 20-årene da en vond rygg penset henne inn på yoga. Yoga har siden blitt til en livsstil og en essensiell del av livet. Hun har over 800 timer Teacher Traning bak seg (les mer om bakgrunnen hennes på www.siljebjornholt.com). 

 

Fokuset på dyp pust er noe av det som best kjennetegner Siljes yogatimer, og hennes rolige stemme, behagelige yogatunes i bakgrunnen & synkronisering av pust og bevegelse, er med på å gjøre timene hennes til en meditativ, somatisk opplevelse. 

 

I alle timene hennes vil det i tillegg til klassiske yogaøvelser og sekvenser også være rom for friere bevegelser inspirert av Yoga Somatics. 

 

Som alltid ønsker Silje å inspirere deg til å lytte innover til læreren som bor i deg selv, så du vil bli oppfordret til å praktisere yoga ut i fra ditt nivå og din dagsform. 

Hun ønsker å guide og inspirere andre når hun underviser slik at vi kan kjenne yogaens kraft også utenom matta og ta med oss praksisen vår ut i livet.

bottom of page