top of page
Åsne Thorsen_edited.jpg
Åsne Thorsen

Åsne tok sin første YTT i 2017 og har over 800 timer med yogautdannelse - innen Ashtanga, Vinyasa, Jivamukti og Yin. Hovedvekten er på dynamisk og fysisk krevende stiler og metoder, men har de siste årene begynt å sette mer og mer pris på de roligere praksisene og aspektene ved yoga. Åsne har derfor spedd på med kurs og egenstudier av yin, restorativ, Yoga Nidra og pust. 

Etter å ha prøvd litt yoga her og der uten helt å "skjønne greia" sa det plutselig klikk med det som skulle vise seg å være Ashtanga, for ca. 10 år siden. Hennes første ordentlige ashtangalærer var også dedikert tilhenger av Paramahansa Yogananda, så den sterke fysiske praksisen ble komplementert med et sterkt fokus på meditasjon, nesten helt fra starten av. Det tok ikke lang tid før det som startet som noe fysisk og kanskje litt overfladisk, gikk over til å bli starten på en dypere reise. Er det ikke magisk hvordan yoga ofte gjør det med oss? 

Reisen gikk både innover og utover. Åsne har oppholdt seg mye i blant annet Asia og har nesten alle sine kurs fra India. Her har hun også fullført to Vippassana retreats, bodd i ashram og vært ivrig deltaker på satsang og kirtans. Det er kanskje ikke så rart at Jivamukti-metoden har fått en så stor plass i hjertet hennes.

Yoga for Åsne har så mange lag. De spenner seg fra det lekne (vi trenger mer lek og gøy!), til dypt indre arbeid og videre til det å faktisk gå ut der i samfunnet og gjøre en forskjell. Noe hun håper reflekteres i klassene hun leder også. Du kan i alle fall forvente deg og stødige sekvenser som passer for alle, servert uhøytidelig med store smil, mye latter og ikke minst; hands-on assisteringer, for de som liker det. 

bottom of page