top of page
IMG_5768 (1).jpeg
Jannicke Wiel

Min intensjon er å skape en meditativ atmosfære i yogatimene. Vi starter og slutter med avspenning, uansett om det er en rolig eller dynamisk yogatime. Jeg er opptatt av hvordan vi med yogaens verktøy kan påvirke og styrke nervesystemet, lære oss til å roe ned og bygge indre styrke til å tåle hverdagens stress og utfordringer. I yogatimene mine er jeg mer opptatt av hvordan vi kan være tilstede i det vi gjør og lytte til kroppens signaler enn hvordan man kan gjøre vanskelige stillinger. Jeg tilbyr modifikasjoner og individuell tilrettelegging. Når du kommer på yoga hos meg, er det viktigste at du finner din yoga.

Jeg er innehaver av Oslo Yoga, har flere klasser i uken, og leder Oslo Yogas grunnleggendeyogalærerutdannelse. Jeg startet med yoga i 1989, bodde ved et meditasjonssenter i det indiske Himalaya fra 1992-2000, og tok yogalærerutdannelsen min i India i 1998. Jeg har magistergraden i filosofi fra Universitetet i Oslo, er utdannet filosofisk praktiker, og har utdannelse i Feldenkraismetoden, som er en bevegelsesmetode som vektlegger kroppsbevissthet.

 

De yogalærerne som jeg har studert hos som har inspirert meg mest er Angela Farmer, Ateeka og Shiva Rea, som vektlegger hvordan man gjennom pulserende og utforskende bevegelser kan oppleve mykhet, velvære og kraft i yoga. I 2020 ga jeg ut boken "hva er YOGA", i Universitetsforlagets "hva er"- serie. Sammen med Vibeke Klemetsen, gav jeg ut boken YOGAMAGI: Enkle øvelser mot hverdagsgruff på Cappelen Damm 2. januar 2023.

bottom of page