top of page
OriginalRgb_Omslagsforside_YOGAMAGI.jpg
YOGAMAGi
Enkle øvelser mot hverdagsgruff


En bok av Vibeke Klemetsen og Jannicke Wiel
Foto: Nicki Twang
Cappelen Damm 2. januar 2023.

I denne boken deler vi enkle yogaøvelser for kropp og sinn. Gjennom å kombinere en mental praksis med fysiske stillinger, kan du berike opplevelsen din av yoga og gi deg selv indre styrke.

VibekeJannicke_lavere_huk.tif

Om YOGAMAGi

YOGAMAGi er skrevet både for deg som er ny til yoga og deg som er yogalærer eller har en etablert praksis. Boken gir deg en enkel innføring i hvordan man utfører over 50 ulike yogaøvelser. Det nye tilskuddet i denne yogaboken er at til hver fysisk øvelse hører det med en mental øvelse, som kan være med på å styrke virkningen av øvelsen. Gjennom å ta i bruk visualiseringer, affirmasjoner, pusteøvelser, refleksjoner og meditasjon, kan du i enda større grad oppleve at du med yoga kan roe nervesystemet, løfte humøret og få økt livsmestring.

Øvelsene er delt inn i 12 kapitler, slik at du kan slå opp i boken og finne øvelser når du trenger 

* balanse

* ro 

* indre styrke

* energi

* å sette grenser

* egenomsorg

* kontakt med deg selv

Sagt om YOGAMAGI

Magdalena_Mecweld.jpg

Magdalena Mecweld
Forfatter av Vila dig i form med yinyoga

”YOGAMAGI är precis som titeln avslöjar: magisk. Men denna titel till trots är den också väldigt praktisk. Äntligen en bok som förenar allt det yoga handlar om: psykisk och fysisk välmående och hälsa.”

Anneli_portrett.jpg

Anneli Mjøen

Traumeterapeut og yogalærer
forfatter av Y
oga for hele familien

«Kan yoga forandre livet? I Yoga-magi beskriver forfatterene hvordan en klarere intensjon kan skape store endringer. Denne boken er et verdifullt bidrag til alle som vil utvikle seg – og nå står den på pensumslisten til utdannelsen min.»

KarenKollienNygaard.jpg

Karen Kollien Nygaard
 Psykologspesialist & Yogaterapeut (C-IAYT), forfatter av Fitnessyoga og Balanse - verktøy for livet

«Inspirerende lesing om hvordan den mentale delen av yoga kan utvide yogapraksisen fra fokus på mestring av fysiske stillinger til selvutvikling og praktisk livsmestring.»

maja thune.jpg

Maja Thune
yogaterapeut,
forfatter av
Yoga som terapi

«Dette er en gavepakke av en yogabok. Her får du omtrent alt innen yoga og meditasjon i en og samme bok. Boka kan brukes som et oppslagsverk, og veilede deg på viktige områder som å sette grenser, finne stabilitet, eller å åpne hjertet ditt. Jeg er imponert over hvor bredt denne boka favner, og vet at den kommer til å inspirere mange til å ta fram yogamatten. Her får du vakre meditasjoner, yogastillinger og pusteøvelser i en bok som bærer ordet sitt med rette. Den er magisk!»

katinka_thorne_salvesen.jpeg

Katinka Thorne Salvesen

psykologspesialist , lærer i traumesensitiv yoga og mindfulness, medforfatter av Mindfulness og medfølelse - en vei til vekst

«Denne boken gir deg en verktøyskasse formet som et overflødighetshorn. Der finner du verktøy du kan tilpasse dagsformen din og prossessen du er i. Boken inviterer deg ut av en lineær og målorientert tankegang hvor yogastillingene er et ideal du skal oppnå. Isteden inviteres du til å være i prosess hvor yogaposisjonene blir et utgangspunkt for å utforske å ta bolig i egen kropp. Dette er et særlig viktig bidrag fra de to drevne yogalærere Jannicke og Vibeke, i en tid hvor yoga også preges av konkurranse og skader.»

schirin.jpeg

Schirin Zorriassateiny

 

yogautøver siden 1997, forfatter av Yoga med Schirin, stifter av Touch & Awareness utdanning 

«YOGAMAGI skaper en direkte forbindelse mellom det fysiske, sanselige, imaginære og det mentale. Ved å bygge bro mellom disse delene, opplever vi oss selv som et helere menneske. Boken byr på øvelser med helt konkrete fokus som for eksempel balanse, styrke og indre ro. I tillegg bevisstgjøres hvilke holdninger du møter deg selv med i praksisen og i livet. Den åpner for mer bevissthet i hvordan du er forbundet med verden rundt deg. Jannicke og Vibeke er to meget erfarne utøvere som deler av egen erfart visdom. Jeg håper mange får glede av boken.»

birte-nordahl-foto_uio.jpg

Birte Nordahl
Prest

«Denne boka får til mesterstykket å gjøre yogaens hemmeligheter for livsmestring og selvstøtte både tilgjengelig og forståelig for oss. Imponerende!» 

Alexander-Medin_portrett.webp

R. Alexander Medin

MA i Sanskrit og Indiske Religioner.

sertifisert ashtanga-yogalærer,

gründer av Stiftelsen Back in the Ring og Nøsen Yoga og Fjellhotell.

«Vibeke og Jannicke er to pålitelige kvinner som kan sin yoga. Denne boken er perfekt for alle nybegynnere som vil begynne å snuse litt og andre som vil gå litt mer i dybden.»

irina_lee.jpg

Irina Lee
Journalist, forlegger,
gründer, 
kursholder i Spis deg fri

"GRATULERER med en fantastisk fin bok!!! Så vakker og klok og «enkel». Denne kommer mange til å sette pris på."

Flere omtaler av boken

«YOGAMAGI er en spennende, lærerik og oppløftende bok om selvmestring. Jannicke og Vibeke tryller frem en herlig pot pourri av praktiske øvelser, østens filosofi, fascinerende vitenskap og personlige opplevelser. Anbefales på det varmeste, for nybegynnere såvel som veteraner.» 

- Gunn Haglund, yogalærer & entreprenør, The Stable, Arild, Sverige

Topp
bottom of page