top of page
Anne Stine rolig ute sommer.jpeg
Anne Stine Baumann Frost

Jeg holder ukentlige klasser i «yoga for ryttere» her på Oslo Yoga– som rytter og rideinstruktør har alltid sett viktigheten av at rytteren er lyttende til hesten, i balanse, stabil og smidig for å kunne være en god samarbeidspartner for hesten sin. Da jeg selv begynte med yoga oppdaget jeg hvordan yoga kan være fantastisk også for ryttere. Jeg utdannet meg til yogalærer her i Norge og utdannet meg til «Rytteryogainstruktør» i Danmark. Etter dette har jeg utviklet et konsept med «Yoga for ryttere»; 


På yogamatten jobber vi med yogaens ulike praksiser for å oppnå større kroppsbevissthet, bli oppmerksom på pustens effekt og kunne stilne sinnet -  alt dette for å hjelpe  rytteren i sin kontakt og kommunikasjon med hesten. I hver klasse har vi fokus på den smidighet og stabilitet i kropp og sinn som er viktig for rytteren.


Jeg er også opptatt av bindevevets funksjon i kroppen og videreutdanner meg innen bindevevstrening (Slings in motion).  Bindevevet er blant annet det som gir oss den formen vi har, det er en viktig del av sanseapparatet vårt og bindevevslinjene i kroppen binder musklene våre sammen og distribuerer kraft gjennom kroppen. Jeg holder ukentlige klasser der vi jobber med yoga for bindevevet – fokus i disse timene er å stimulere og trene bindevevet og bindevevslinjene for å gi oss bedret stabilitet, styrke og smidighet – både fysisk, energetisk og mentalt i hverdagslivet vårt.

bottom of page