A17I5864.jpg

Vinyasa Yoga Teacher Training 45 timer

Seks temadager i sekvensering med Pia Maria Kozlowski. Kurset kan tas alene eller sammen med 55-timers modulen. Det spiller ingen rolle hvilket av kursene du tar først. Dersom du tar begge blir du kreditert for 100 timer Vinyasa TT. Du velger om du vil delta i studio eller online via Zoom.

Utdannelsen/fordypningen går over seks dager i januar til mars 2022, hvor vi tar for oss et tema per dag innenfor de forskjellige grupperinger av asana.
 

  • Dag 1 - 9. januar: Stående sidestrekker og balanse  

  • Dag 2 - 22. januar: Foroverbøyer                             

  • Dag 3 - 23. januar: Hofteåpnere                                   

  • Dag 4 -  6. februar: Vridninger                                   

  • Dag 5 - 19. februar: Bakoverbøyer                         

  • Dag 6  - 5. mars: Arm-balanser og opp-ned-stillinger               

    Kl. 10-16.30 alle datoer.


Ønsker du mer kunnskap og flere ferdigheter til undervisning eller egen praksis, er dette et kurs du kan få stort utbytte av. Vi går gjennom kroppens anatomi og hvordan man sekvenserer - fra det enkle til det mer komplekse, for å gradvis åpne kroppen og hjelpe oss selv eller elevene våre inn i stillinger vi/de kanskje ikke trodde var mulig. Lang praksis, diskusjon/analyse av sekvensering og justerings-workshop innenfor hver av grupperingene av asana hver samling. Forutsetningen for å delta er at du har praktisert en dynamisk yogavariant regelmessig i over 1 1/2 år.
 

Early bird-pris før 1. november: Kr. 9.500,-

Ordinær pris etter 1. november: Kr. 10.000,-
 

Krav for å delta:


For å bli tatt opp til utdannelsen bør du ha praktisert vinyasa/dynamisk yoga i halvannet år. Kurset tjener som en videreutdannelse for deg som har en grunnutdannelse/kurs i yoga fra før og ønsker å lære videre for å bli vinyasalærer. Du som er yogalærer fra før vil motta et diplom etter fullført kurs og prøveundervisning. Kurset er også åpent for deg som ønsker å fordype deg i vinyasa-yoga for å utvikle din egen praksis uten at du er yogalærer fra før. Du som ikke er yogalærer fra før vil motta et kursbevis etter endt kurs.
Søknad:


Vi ønsker å vite litt om deg, hva som er motivasjonen din for å delta og hvor lenge du har praktisert og med hvem. Skriv hvor du har utdannelsen din fra hvis du allerede er yogalærer.Nevn gjerne om du har bakgrunn i andre bevegelsesmetoder (dans, turn etc). Husk også å legge ved informasjon om eventuelle sykdommer/ skader. Søknad sendes til: pimako@online.no - mrk. med Vinyasa 45 timers TT
I søknaden skal du også skrive ditt fulle navn, full adresse, mobilnummer og e-postadresse. Fortell om du ønsker å delta i studio eller online via Zoom.
Vilkår for avbestilling:


Avbestilling innen 4 uker før oppstart- 100% av beløpet refunderes. Avbestilling mellom 4-2 uker før oppstart- 50% av beløpet refunderes. Etter 2 uker for oppstart refunderes ikke noe av beløpet.
Om lærer - Pia Maria Kozlowski:


Pia har ukentlige klasser i vinyasa yoga ved Oslo Yoga, og underviser i vinyasa og restorative yoga på forskjellige studioer i Oslo. Hun underviser ved Oslo Yogas grunnleggende yogalærerutdannelse og leder videreutdannelsen i vinyasa yoga. Pia har praktisert yoga og meditasjon siden 2001 og har undervist i yoga siden 2003. "Da jeg startet å praktisere yoga var det først i Iyengar yoga, men med min bakgrunn i dans falt det seg etterhvert mer naturlig for meg å utforske og praktisere vinyasa- yogaens mer flytende form. Jeg opplevde raskt hvor terapeutisk denne formen var for meg og fordypet meg stadig mer i Vinyasa krama filosofi og Yogaterapi. Jeg begynte å undervise Vinyasa yoga til dansere da jeg selv drev med dans under et 4-årig opphold i Madrid og siden har denne formen for yoga vært mitt fremste redskap til å dele og hjelpe andre dypere inn i sin kropp og sin praksis. Jeg har mange og forskjellige lærerutdannelser og år med undervisning bak meg både i vinyasa-yoga, ashtanga yoga og restorative yoga men også i tradisjonell yogaterapi der individers spesifikke behov imøtekommes. Med lang erfaring og undervisning i vinyasa-yoga tar jeg kroppens alignment-prinsipper og forskjeller på alvor gjennom å fokusere på skadeforebygging og tilstedværelse i oppbyggingen av sekvenser. Samtidig fletter jeg inn chakra-bevissthet slik at sekvensene oppleves som meningsfulle og terapeutiske. Jeg fletter inn prinsipper fra yogaterapi inn vinyasa-klasser og vinyasa-krama-filosofi inn i yogaterapi og gir personlig veiledning i klasseundervisning."

A17I5095.jpg

Vitnesbyrd fra tidligere deltakere:

Irja Lie Haug


Jeg har gått Pias vinyasa TT 45 timer og synes dette har vært en veldig lærerikt og spennende fordypning. Pia er svært kunnskapsrik og godt til å videreformidle denne kunnskapen i sine klasser. Hun gir undervisning og veiledning som gjør deg mer bevisst og tilstede i din egen yogapraksis og hvordan undervise andre. Hver helg inneholder spennende emner og du får en dypere og rikere forståelse av vinyasa yoga. Pia er alltid godt forberedt og bygger godt opp hver temadag på en interessant og fin måte. Det er fint å utvikle seg sammen i en gruppe og selv om jeg ikke er yogalærer har jeg hatt stor nytte av kurset. Anbefales på det varmeste.
Trine Berge, livsstilveileder og yogalærer


Jeg var svært fornøyd med å delta på temadagene i sekvensering. Det ga meg svært nyttig hand-on erfaring og dypere forståelse for hvordan man gjør de forskjellige yogaøvelser, lære mer om justering og ikke minst inspirasjon og nyttig kunnskap i å lage gode yoga sekvenser. Pia er en veldig dyktig og dedikert lærer som er grundig og akkurat så pirkete som en god lærer er. Her vil alle kunne dra nytte av Pias lange erfaring som yogalærer og sin egen personlige erfaring med praksis. Jeg følte meg langt mer kompetent og trygg som vinyasa yogalærer etter disse dagene.

TT_Vinyasa45t