top of page
Tine rosa genser ligger2.jpg
Tine Brager Hynne

Jeg underviser myk og rolig terapeutisk yoga og meditasjon. Ønsket er at den enkelte deltager skal få mulighet til mer kontakt med kropp, følelser og tanker. Med dyp respekt og kjærlighet til at kroppen også kan ha traumer, spenninger og minner som trenger tid og varsomhet.

Av utdanning har jeg 300 t yogalærerutdanning fra Oslo Yoga. Nå er jeg snart ferdig utdannet YogaSomatics- og Restorative-yogalærer med Ateeka. Jeg er også utdannet rosenterapeut og psykoterapeut, og har en egen praksis hvor jeg tilbyr ulike terapeutiske behandlinger. Jeg jobber spesielt med kvinner som har vært utsatt for seksuelle overgrep.

 

Selv har jeg praktisert yoga i 14 år. For meg har yoga vært en av veiene inn til kroppen min, til å finne roen og balansen i meg selv. Jeg har erfart selv og sett i andre hvilket potensial vi alle har til å heles. Kroppen vet hvordan, når den får mulighet til å utforske det. På en trygg måte. Den myke, respektfulle veien gjennom kroppen vært avgjørende for min egen tilheling etter flere runder med utbrenthet og et liv som ikke samsvarte med kroppen og ønskene mine. I dag lever jeg et mer ekte liv, der kontakten med kroppen er avgjørende.

bottom of page