Maja_underviser.jpg
MAJA THUNES TERAPEUTISKE LÆRERUTDANNELSE

Oslo Yoga er stolte over å invitere til en ny mulighet til å delta på
Maja Thunes terapeutiske yogalærerutdannelse. 

Det er økende bruk av yoga for å fremme helse og lindre plager og lidelser. Helseinstitusjoner over hele verden tilbyr behandlingsprogrammer som tar i bruk yoga som en del av behandlingen, og vitenskapelige studier viser at yoga og mindfulness har god effekt i møte med psykiske plager.

Hva lærer du: Under utdanningen får du kunnskap om psykiske plager og hvordan du som yogaterapeut kan anvende yoga og mindfulness som terapeutisk tilnærming i møte med psykiske plager som angst, depresjon, stress, uro, søvnvansker og traumer.

Studiets form: Utdanningen består av fem helger i Oslo (fredag kl. 13 til søndag kl. 17), og en avsluttende retreat på Nøsen i Valdres.
Du vil få skriftlige hjemmeoppgaver mellom noen av samlingene og eksamen med prøveundervisning på siste samling.

Lærere og gjestelærere

Datoer 2021 - oppstart 22. januar (utsatt til 26. februar)


 • Samling 1: 26.-28. februar
 • Samling 2: 19.-21. mars
 • Samling 3: 23.-25. april
 • Samling 4: 7.-9. mai
 • Samling 5: 19.-21. juni (retreat på Nøsen)
 • Samling 6: Dato kommer

Ny oppstart 22. januar 202 (Utsatt til 26. februar)

Opptakskrav: For å bli sertifisert yogaterapeut etter endt utdanning må du være yogalærer fra før, eller du kan ta yogalærerutdanning parallelt med at du går terapiutdanningen.
Terapeuter og helsepersonell som ikke er utdannet yogalærere kan gå utdanningen for å tilegne seg de yogaterapeutiske verktøyene, men vil da ikke få sertifiseringen som yogaterapeut. Du må være fylt 23 år og ha praktisert yoga i minst to år.

Utdannelsen er regnet som en videreutdannelse for yogalærere, men er også åpen for andre.

Sted:
Oslo Yogas lokale "Yogahemsen" på Sagene Kunstsmie, Kristiansands gate 2 på Sagene i Oslo.

Online versjon:
Utdannelsen vil etter planen gjennomføres i Oslo Yogas lokaler. Dersom myndighetenes restriksjoner tilsier det, så vil utdannelsen i stedet live-streames. Hvis i Oslo Yogas lokaler, så vil den likevel live-streames. Slik kan den enkelte student velge å gjøre utdannelsen online. Alle studenter ved utdannelsen vil få tilgang til opptak.

Tider i Oslo:
Fredag kl. 13.00-19.00
Lørdag og søndag kl. 10.00-17.00

Tider på Nøsen (retreat):
Lørdag 19. juni fra kl. 14.00-21.30
Søndag 20. juni kl. 7.00-21.30
Mandag 21. juni kl. 7.00-14.00

Pris:
Kr. 27.000 inkludert kost og losji på retreaten på Nøsen.

Søknad:
Fyll ut søknadsskjema og send til jannicke@osloyoga.no 

Datoer 2021 - oppstart 22. januar (utsatt til 26. februar)


 • Samling 1: 26.-28. februar
 • Samling 2: 19.-21. mars
 • Samling 3: 23.-25. april
 • Samling 4: 7.-9. mai
 • Samling 5: 19.-21. juni (retreat på Nøsen)
 • Samling 6: Dato kommer

Vitnesbyrd fra tidligere deltakere

Ann Kristin Krogsæter


Jeg har tatt Maja Thune sin Terapeutisk yogalærer utdannelse. Maja er veldig dyktig i dette faget og har i tillegg egenerfaring, noe som tiltalte meg veldig. Hun er varm og omsorgsfull i måten. Maja sin Terapeutiske yogalærer er en flott utdannelse som jeg virkelig kan anbefale. Jeg har lært mye om meg selv og har hatt stor personlig vekst. Jeg har også bl a lært om hvordan møte depresjon, angst, søvnforstyrrelser og traumer med yoga, mindfulness og meditasjon. Det har vært en fantastisk reise jeg ikke ville vært foruten. Tusen takk Maja!
Marianne Langva


Det var ved en tilfeldighet jeg kastet meg ut i Maja Thunes terapeutiske yogalærerutdannelse.
Etter 1 år ser jeg hva den har gjort for meg, som formidler, min yogapraksis og mitt liv.
Gjennom utdanningen lærer vi god verktøy i møte med psykiske plager som angst, depresjon, stress, uro, søvnvansker og traumer.
Men yoga er ikke bare asanas- de fysiske øvelsene. Det handler om så mye mer - et dypdykk inn i seg selv, en reise i personlig utvikling og vekst.
Jeg kan nå kjenne på yoga-gleden og hvordan den har fylt kroppen min med en enorm takknemlighet.
For lærerne mine, medstudentene mine. For alt yoga er og gjør.
Tusen takk Maja. Jeg anbefaler utdanningen på det varmeste.
Marte Knuttson


Maja Thune er et kraftfelt. Som lærer har hun en sjelden evne til å se den enkelte student, og samtidig skape et unikt rom for gruppa slik at den nærmest får sin egen kropp, sin egen sjel og sin egen bevissthet. Maja deler fremfor å dosere. Hun inviterer heller enn å instruere. Hun undrer i stedet for å understreke. Som en linedanser balanserer hun mellom det harde og det myke, det faste og det flytende. Det er ikke først og fremst hennes solide, faglige innsikter som gjør det interessant å være hennes elev. Jeg tror Majas viktigste kvalitet som lærer er at hun ikke er redd for å la sitt eget, levde liv smelte inn i og forme undervisningen. Hele hennes vesen og væremåte vitner om at kunnskap er noe langt mer enn det som måtte stå i en lærebok. Jeg har lært Maja å kjenne som et ydmykt, nysgjerrig, åpent, varmt, inkluderende, utforskende, spontant, grunnende, humoristisk, kreativt og kjærlig menneske. En som ikke skiller ut lærerrollen fra sitt «egentlige» jeg. Derfor har hun undervist med en særlig integritet som jeg sjelden har opplevd gjennom mine mange år som student og elev. Jeg anbefaler alle som ønsker å oppnå personlig vekst og utvikling, og samtidig tilegne seg gode verktøy for å undervise terapeutisk yoga, å studere hos Maja.
Ida Jansby


Jeg synes at dette har vært en veldig bra utdannelse. Jeg har lært mye som jeg kan bruke videre som yogalrærer. Vi hadde en fantastisk hovedlærer i Maja Thune. Jeg har kjent Maja i flere år, har gått på yogaen hennes, og hun er et utrolig menneske: varm, kunnskapsrik og flink til å lede en gruppe. Gjestelærerne var også supre, både de som var yogalærere og de som hadde andre spesialfelt. Under utdannelsen ble jeg godt kjent med de andre, jeg kommer til å savne å treffe dem på samlinger. Personlig var utdannelsen også flott, jeg har lært mye som jeg vil ta med meg inn i min egen yogapraksis og ellers i livet. Jeg anbefaler virkelig å ta denne utdannelsen om du vil utvikle deg i yoga.
Sarah Haugen (psykolog)


Utdannelsen har vært en selvutvikling av en annen verden, fra jeg startet yogalærerutdannelsen til i dag. Takk, Maja, for at du er et godt eksempel på det å være menneske, formidle visdom og tillit. Det jeg tar med videre er entusiasme, vekst, aksept for tidligere sår, og ansvarsfølelse for nåtiden og fremtiden. Det er en kontinuerlig prosess, men føler jeg har litt mer grep rundt hvordan jeg kan stå i livet, uansett hva som kommer fremover. Vil ta med muligheten for nærvær, frihet, gode relasjoner, glede og letthet i hverdagen. Ellers er jeg fornøyd med form innhold osv. Synes også kunnskapen fra Anneli og Pia var gode å ha med i siste samling.

Monica Selena Samony


Nok en fantastisk helg er over! Min Terapeutiske Yogalærerutdannelse nærmer seg slutten, og jeg vil virkelig ikke dette eventyr skal ta en slutt... Såå fantastiske deltagere, magiske gjestelærere, kreative og grundende måter å bli frisk på! Så jordnært og vakkert - tilstede i kroppen med alle følelser utenpå meg selv akkurat nå! Nå tar jeg natten, i takknemlighet til all ærlighet og sårbarhet! Med en bønn og håp om at alle finner veien «hjem» til seg selv igjen.. uansett traumer, angst og depresjon! ❤️
Inger Taarland Olsen


Eg føler meg så rik. Så rik av gode folk med djupe historiar. Folk som har reist seg og viser at det går ann.
I helga har eg vore i Oslo. Yoga som terapi utdanningas første del er snart slutt. Maja Thune har leia oss. Ei stor gruppe yoga terapeutar in spe. Ei gruppe med variasjonar i bakgrunn og erfaring. Yogalærerar, terapeutar, psykologar, fengselsbetjentar, fysioterapeutar og mange med bakgrunn i psykiatrien. Fantastisk nydelige folk. Saman omfavnar dei(me) kvar og ein og sender det beste dei kan. Så forskjellige, men med ein intensjon om å gjere ein forskjell. Ein gruppedynamikk av dei skjeldne. Ingen baksnakking. Framsnakking og klapp på skuldera og gode klemmar. Klemmar der ein deler hjarta.❤️ Det er Maja si forteneste. Hennar måte å takle dei som gjerne trør i salaten litt på. Med sin måte å være på er ho eit førebilete. Glede, latter, alvor, kunnskap, ydmykhet og innsikt.
Eg er så takknemleg for å ha kome så langt. Då eg byrja låg eg berre på matta og lytta. Kroppen hylte og eg var ikkje heilt god sjølv heller. Denne helga har gitt meg så mykje latter, bevegelse og glede eg ikkje har hatt på lenge. Eg er fylt av alt det gode, og ikkje minst kunnskap om tunge tema som traumer. Gjesteforeleserar blandt dei fremste på sine felt innan pust, mindfulness, yoga i forhold til mellom anna angst, depresjon og traumer. Og ja eg har grove djupt i mine eigne vonde ting. Ingen surfar berre på overflata. Eg kjenner på håp, glede og ei ny tid i emning.
Ei tid med mykje meir leik og glede sjølv når «Livet suger, men det duger» som det sto tagga ved ein ferjekai ein stad😄
Siri T. Hylland


Maja er en sjeldent god lærer. Hun underviser et sårt trengt perspektiv på yoga (i alle fall i vesten), har en helhetlig tilnærming til mennesker og psykiske utfordringer og formidler dette med glans i en blanding av teori/forelesning, assosiasjoner og erfaringer, lyrikk/musikk, lek, nærvær og bevegelse. Gjestelærerne har også vært svært dyktige og jeg har lært utrolig mye gjennom dette året. Anbefales på det varmeste!