AnneStine_m_hest.jpeg

Yoga for ryttere

med Anne Stine Baumann Frost

MED YOGA KAN DU BLI EN MER BEVISST RYTTER

På yogamatten jobber vi med hvordan vi gjennom pust, de fysiske stillingene og enkle meditasjonsteknikker kan forbedre vår rytterfølelse, kontakt og kommunikasjon med hesten. Vi bruker ulike pusteteknikker for å slippe spenninger i kroppen og bli mer bevisst vårt pusterom og hvordan vår pust påvirker hesten. Vi vil gjøre enkle meditasjonsteknikker der vi søker mot å stilne hodet og flytte vår bevissthet og tilstedeværelse inn i kroppen.

AnneStine.jpeg

Gjennom de fysiske yogastillingene vil vi fokusere på de delene av kroppen der vi som ryttere trenger styrke og stabilitet og de områdene der vi trenger smidighet og mykhet. Vi jobber med og blir bevisst kroppens bindevev, muskler og ledd. Vi bruker tid i stillingene og gjennom fokus alignment og pust blir du bevisst på hvordan du plasserer kroppen din, hvordan din kontakt med underlaget er og når kroppen din er i balanse så du kan være i en stilling med stabilitet og mykhet. Vi vil også sette av litt tid til å diskutere hvordan du kan overføre og integrere yogaen i din ridning. Hver time vil ha et tema som vi fordyper oss i.

Pris per gang: Kr. 300,-.

Vil du melde deg samlet på fire ganger eller flere? Bruk rabattkode rytter50 for å få 50,- avslag per gang.

Du velger om du melder deg på fysisk versjon som går i vårt studio på Sagene, eller om du melder deg på for å delta online via Zoom (det gjøres ikke opptak).

Vilkår for avmelding:

Avmelding fra våre workshops er mulig innen 14 dager etter påmelding, men senest tre dager før kursstart. Du vil da få beløpet refundert til din kundeprofil hos oss i MindBodyOnline uten å bli trukket. Alternativt kan du få pengene tilbake til ditt betalingskort minus kr. 200,- i avmeldingsgebyr.

Ved avmelding, send e-post til post@osloyoga.no