AnneStine_m_hest.jpeg

Yoga for ryttere

med Anne Stine Baumann Frost

MED YOGA KAN DU BLI EN MER BEVISST RYTTER

På yogamatten jobber vi med hvordan vi gjennom pust, de fysiske stillingene og enkle meditasjonsteknikker kan forbedre vår rytterfølelse, kontakt og kommunikasjon med hesten. Vi bruker ulike pusteteknikker for å slippe spenninger i kroppen og bli mer bevisst vårt pusterom og hvordan vår pust påvirker hesten. Vi vil gjøre enkle meditasjonsteknikker der vi søker mot å stilne hodet og flytte vår bevissthet og tilstedeværelse inn i kroppen.

AnneStine.jpeg

Workshops holdes online via Zoom. Det er mulighet for å stille spørsmål underveis. Du vil motta invitasjon til Zoom i kvittering for kjøp.

I det restriksjoner tillater det, så vil workshop også holdes i våre lokaler.
 

Gjennom de fysiske yogastillingene vil vi fokusere på de delene av kroppen der vi som ryttere trenger styrke og stabilitet og de områdene der vi trenger smidighet og mykhet. Vi jobber med og blir bevisst kroppens bindevev, muskler og ledd. Vi bruker tid i stillingene og gjennom fokus alignment og pust blir du bevisst på hvordan du plasserer kroppen din, hvordan din kontakt med underlaget er og når kroppen din er i balanse så du kan være i en stilling med stabilitet og mykhet.

Vi vil også sette av litt tid til å diskutere hvordan du kan overføre og integrere yogaen i din ridning.
Hver time vil ha et tema som vi fordyper oss i.

Gjennom disse klassene vil du få en øket bevissthet om hvordan du bruker kroppen og pusten i din ridning og hvordan du kan forbedre din kommunikasjon med hesten gjennom å være tilstede i kroppen og i øyeblikket.

Pris per gang: Kr. 300,-

Vil du melde deg samlet på 4 ganger eller mer? Skriv til post@osloyoga.no for å få rabattkode 50,- per gang.