ola borud.jpg
Ola Borud

Ola Borud er en meditasjonslærer, kunstterapeut og selvutviklings coach dedikert til å hjelpe andre med å se seg selv tydelig og leve livet med empati og personlig kraft. 

 

Meditasjon har vært en integrert del av Olas liv i over 20 år. Hans entusiasme for oppmerksomhet, meditasjon og kropp-sinn-orientert praksis kommer fra hans egen dedikasjon til kontemplative og terapeutiske indre prosessert.

 

Undervisning fra hans daglige meditasjons praksis og lange solo retreat, Ola gir et solid og egen erfarings basert erfaringer i både her-og-nå til å finne veien gjennom livet på en vennlig og oppmerksom måte.

 

Hans praksis og profesjonelle tilnærming er inspirert og den læren han mottar fra Vækstcenteret i Danmark og Jon Kabat-Zinns MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) trening.

 

Mindfulness meditasjon har også hatt stor innflytelse på hans arbeid med vanskeligstilte barn og ungdom. Han har jobbet de siste 15 årene som personlig konsulent for å forbedre barns og ungdoms atferdsmessige og følelsesmessige velvære i hjemmet, skolen og institusjonelle miljøer.