Mindful Restorative Yoga Basismodul - 50 timer

I denne utdanningen vil du få nye verktøy til din yogaundervisning. Restorativ yoga kan både undervises som egne klasser, men også flettes inn i andre yogastiler.

Innhold:

Utdannelsen går over to helger og gir deg 50 timers Yoga Alliance poeng. Det blir 32 timers undervisning, 4 timers praksis og 14 timers hjemmearbeid. Denne utdannelsen passer både for deg som jobber innenfor terapi og helsearbeid, om du allerede er utdannet yogalærer og ønsker flere strenger å spille på eller deg som vil fordype deg i et utrolig effektivt og tilgjengelig stressmestringsverktøy.

Høsten 2020 går kurset over to helger:

Helg 1: 25. - 27. september 
Helg 2: 16. - 18. oktober

Tidspunkter - med forbehold om noen små endringer:

Fredag: kl. 9 - 16
Lørdag: kl. 9 - 16
Søndag: kl. 9 - 16

Sted og annen info: 
Dronningensgate 23. Kun to kvartaler fra Oslo sentralstasjon. Maks 12 deltakere. Alle vil få eget nyvasket utstyr utlevert for helgen. Kurset vil holdes digitalt om det oppstår nye restriksjoner fra myndighetene.

Priser Modul 1:
Early Bird: Kr. 8 500,- (fram til 1. september) 
Kr. 9 500 (fra 1. september)
 

Samlet påmelding til Basis- og Terapimodul:
Early Bird: Kr. 16 000,- (fram til 1. september) 
Kr. 17 000 (fra 1. september)
Ta kontakt på post@osloyoga.no for å få rabattkode til bruk for påmelding til Terapimodul.

Program


Den først helgen vil vi gå gjennom enkle Mindfulness-teknikker og se på bakgrunn, historikk og den vitenskapelige forskningen som ligger til bunn for dagens utbredelse og bruk av metodene. Du vil få innføring i hvordan restorative yoga fungere som stressmestring og har en dyp virkning på å roe ned sansene og nervesystemet. Det blir opplæring i bruk av utstyr, og hvordan man bygger opp de grunnleggende yoga stillingene. Helg to vil vi dykke dypere inn i Mindfulness teknikker, Pranayama og se på disse i lys av stressmestring og innvirkning på vår moderne livsstil. Du vil lære mer avanserte yogastillinger og de terapeutiske effektene man kan oppnå med disse.

Følg oss

  • Facebook - White Circle

​© 2020 by Oslo Yoga