top of page
Elise_SideliggendeShavasana.png

Mindful Restorative Yoga lærerutdannelse

Er du interessert i å fordype din kunnskap om våken hvile og nærvær i øyeblikket for dine studenter og deg selv? Denne utdanningen gir deg en fordypning på 100 timer og består av 2 moduler på 50 timer hver. Utdannelsen er delt opp i 4 helgemoduler. Du får oppleve en retreat-lignende atmosfære med masse praksis og god tid til å oppleve metodenes effekter på kropp og sinn. Elise Jansen har lang fartstid som yoga og meditasjonslærer, og er hovedlærer i yoga på den internasjonale MBSR-utdannelsen i Europa i regi av IMA - Institute for Mindfulness Based approaches.  Denne restorative utdannelsen er hennes hjertebarn - hvile og teknikker for egenkjærlighet er en av de største gavene du kan gi deg selv og verden!

Modul 1 - Basismodul:

16.-18. september og 14.-16. oktober 2022

Tidspunkter: kl. 16-20 fredag og kl. 9-17 lørdag-søndag
 

I denne utdannelsen vil du få en fordypning i de mest brukte restorative yogastillingene. Du vil lære hvordan å sekvensere og undervise en gruppe. I tillegg vil vi se på hvordan du kan bruke enkeltøvelser i andre typer yogaklasser. Under utdannelsen vil det også legges vekt på egenpraksis for å gjøre din fremtidige undervisning personlig og erfaringsbasert. Du vil få rikelig med tid til å praktisere og oppleve øvelsene selv. Det blir også oppgaver mellom helgene som gir rom for å starte din egen reise med mindfulness og restorative yoga.

Modul 2 - Terapimodul:
 

Datoer: 11.-13. november og 2.-4. desember 2022

Tidspunkter: kl. 16-20 fredag og kl. 9-17 lørdag-søndag

Du må ha tatt Mindful Restorative Yoga Basismodul, eller ha gjennomført en restorative utdanning et annet sted, for å kunne delta på Terapimodulen. I denne utdannelsen vil du få nye verktøy som yogalærer og terapeut. Vi dykker ned i individuelle behov og tilpasninger. Hvordan jobbe i privattimer og hvordan kunne tilpasse spesielle behov i en gruppetime. Sammen med introsepsjonsøvelser, med mindfulnessteknikker og pusteøvelser vil du få et rikere repertoar i møte tilstander som stress, traumer, angst og depresjon. Du vil få en økt forståelse for hvordan og hvorfor du kan tilpasse utstyr, yogastillinger, pust, meditasjon og kroppsskanning med dine private klienter, eller ved individuell tilpasning i gruppeundervisning. Målsetningen er å oppnå et mer balansert nervesystem og en økt evne til å takle stressende situasjoner. Du vil få rikelig med tid til å praktisere og oppleve øvelsene selv. Det blir også oppgaver mellom helgene som gir rom for å starte din egen reise med mindfulness og restorative yoga.

bottom of page