Elise_SideliggendeShavasana.png

Mindful Restorative Yoga lærerutdanning

Er du interessert i å fordype din kunnskap om våken hvile og nærvær i øyeblikket for dine studenter og deg selv? Denne utdanningen gir deg en fordypning på 100 timer og består av 2 moduler på 50 timer hver. Utdannelsen er delt opp i 4 helgemoduler. Du får oppleve en retreat-lignende atmosfære med masse praksis og god tid til å oppleve metodenes effekter på kropp og sinn. Elise Jansen har lang fartstid som Yoga og Meditasjonslærer. Og er hovedlærer i Yoga på den internasjonale MBSR-utdannelsen i Europa i regi av IMA - Institute for Mindfulness Based approaches.  Denne restorative utdannelsen er hennes hjertebarn - hvile og teknikker for egenkjærlighet er en av de største gavene du kan gi deg selv og verden!

Modul 1 - Basismodul:

Datoer: 25.-27. september 2020 / 16.-18. oktober 2020

Tidspunkter: kl. 9-16 fredag-søndag
 

En grunnleggende innføring i hvordan undervise for grupper. Her vil du lære å bruke utstyr og teknikker for en trygg og behagelig opplevelse og tilstedeværelse i hver yogastillingene. I tillegg vil du få innføring i enkle men effektive Mindfulnessteknikker som vil gi dine elever en dypere opplevelse av våkent nærvær i kropp og sinn. Mindfulnessteknikkene som gjennomgås er “Oppmerksomhet på pusten i kroppen” og hvordan integrere dette i en restorative yogatime. Det er mulig å ta denne modulen alene. 

Modul 2 - Terapimodul:  

Datoer: 18.-20.. des 2020 / 15.-17. januar 2021

Tidspunkter: kl. 9-16 fredag-søndag

Modul 2 bygger på, og forutsetter at du har deltatt på Modul 1. Her vil vi gå i dybden på de terapeutiske effektene av Restorative yoga og Mindfulness. Vi ser på hvordan kroppen håndterer stress, depresjon og angst og lærer effektive teknikker ved bruk av pust, meditasjon og Restorative Yogastillinger. Mindfulness teknikker som legges vekt på i denne modulen er Kroppsskanning og Metta (egenkjærlighet). Vi vil også gå i dybden på Polyvagal teori og Toleransevinduet som modeller for metodikk.