En serie fordypningsdager i holistisk yogaterapi for den fysiske helsen.Utdannelsen inkluderer fem dager i holistisk yoga for årstidene, som hver har fokus på ulike kroppssystemer, og fem fordypningsdager i yogaterapi for den fysiske helsen, som vi tidligere har hatt som enkeltstående kursdager.Du som har vært på noen av disse kursene tidligere, kan ta de resterende dagene og få et diplom i Holistisk yoga (100 timer). 

A17I5815.jpg

Holistisk yogaterapi for den fysiske helsen

En serie fordypningsdager i holistisk yogaterapi for den fysiske helsen. Utdannelsen inkluderer fem dager i holistisk yoga for årstidene, som hver har fokus på ulike kroppssystemer, og fem fordypningsdager i yogaterapi for den fysiske helsen, som vi tidligere har hatt som enkeltstående kursdager. Du som har vært på noen av disse kursene tidligere, kan ta de resterende dagene og få et diplom i Holistisk yoga (100 timer). 

I utdannelsen Holistisk yogaterapi for den fysiske helsen har Anneli Mjøen satt sammen kunnskap fra yoga, kinesisk medisin og vestlig anatomi, fysiologi og psykologi. De ulike tilnærmingene gir ulike innganger til å forstå vår fysiske helse og energi, og kan gi oss gode redskaper og innsikter på hver sin måte. Under utdannelsen lærer du også om hvilken rolle utviklingstraumer kan ha for vår fysiske og psykiske helse. Du får verktøy til å bygge indre ressurser som kan hjelpe til å møte disse traumene med mer overskudd og styrke.

Gjennom den helhetlige forståelsen i Holistisk yogaterapi kan vi få veiledning til å gjøre mer bevisste livsstilsvalg og tilpasse vår fysiske og mentale yogapraksis så vi kan bruke yogaen aktivt for bedre helse. Vi tar for oss kroppssystemer som immunforsvaret, fordøyelsen, hormonsystemet og bindevevet, og ser på hvordan yoga kan påvirke dem. Du lærer også om søvn og restitusjon. Vi er innom ernæring, akupressur, meridianer, livsstilstips og bruk av eteriske oljer.

Anneli Mjøen er hovedlærer på utdannelsen.
Spesialist Gry Fosstvedt underviser i 10 timer med aromaterapi i løpet av kurset.

Kurset, som består av totalt 11 kursdager, inkludert en øvings- og sertifiseringsdag, gir deg et diplom / deltakerbevis.

Følg oss

  • Facebook - White Circle

​© 2020 by Oslo Yoga