En serie fordypningsdager i holistisk yogaterapi for den fysiske helsen.Utdannelsen inkluderer fem dager i holistisk yoga for årstidene, som hver har fokus på ulike kroppssystemer, og fem fordypningsdager i yogaterapi for den fysiske helsen, som vi tidligere har hatt som enkeltstående kursdager.Du som har vært på noen av disse kursene tidligere, kan ta de resterende dagene og få et diplom i Holistisk yoga (100 timer). 

A17I5815.jpg

Holistisk yogaterapi for den fysiske helsen

En serie fordypningsdager i holistisk yogaterapi for den fysiske helsen. Utdannelsen inkluderer fem dager i holistisk yoga for årstidene, som hver har fokus på ulike kroppssystemer, og fem fordypningsdager i yogaterapi for den fysiske helsen, som vi tidligere har hatt som enkeltstående kursdager. Du som har vært på noen av disse kursene tidligere, kan ta de resterende dagene og få et diplom i Holistisk yoga (100 timer). 

I utdannelsen Holistisk yogaterapi for den fysiske helsen har Anneli Mjøen satt sammen kunnskap fra yoga, kinesisk medisin og vestlig anatomi, fysiologi og psykologi. De ulike tilnærmingene gir ulike innganger til å forstå vår fysiske helse og energi, og kan gi oss gode redskaper og innsikter på hver sin måte. Under utdannelsen lærer du også om hvilken rolle utviklingstraumer kan ha for vår fysiske og psykiske helse. Du får verktøy til å bygge indre ressurser som kan hjelpe til å møte disse traumene med mer overskudd og styrke.

Gjennom den helhetlige forståelsen i Holistisk yogaterapi kan vi få veiledning til å gjøre mer bevisste livsstilsvalg og tilpasse vår fysiske og mentale yogapraksis så vi kan bruke yogaen aktivt for bedre helse. Vi tar for oss kroppssystemer som immunforsvaret, fordøyelsen, hormonsystemet og bindevevet, og ser på hvordan yoga kan påvirke dem. Du lærer også om søvn og restitusjon. Vi er innom ernæring, akupressur, meridianer, livsstilstips og bruk av eteriske oljer.

Anneli Mjøen er hovedlærer på utdannelsen.
Spesialist Gry Fosstvedt underviser i 10 timer med aromaterapi i løpet av kurset.

Kurset, som består av totalt 11 kursdager, inkludert en øvings- og sertifiseringsdag, gir deg et diplom / deltakerbevis.

Lærere

Anneli Mjøen


Anneli Mjøen har spesialisert seg i arbeid med yoga og helse. Hun underviser yoga med et traumesensitivt språk - for å gi rom til alle. Hun har lang erfaring som terapeut og yogalærer og har arbeider full tid med yoga siden 2007. Anneli er NARM-terapeut - en metode som har særlig gode verktøy for å hele utviklingstraumer og se ressursene det også bringer med seg. Hun er lærer i, eller lærer bort oppmerksomt nærvær og utforsker den organiske siden ved hver interessante øvelse: En øvelse kan hele og påvirke kroppen gunstig, men det er noen forutsetninger for individet. Kanskje er det ti ulike måter å gjøre øvelsen på - som åpner for at hver deltager kan finne sin personlige vei - uten noe form for prestasjon, eller begrensninger. Anneli skriver på sin tredje bok, som handler om utviklingstraumer.
Gry Fosstvedt


Gry Fosstvedt har undervist i og praktisert aromaterapi og solgt eteriske oljer i 37 år. Hun har bakgrunn fra universitetet i psykologi, språk og religionshistorie, men har viet seg helhjertet til å spre saklig informasjon om denne verdifulle og spennende gren av plantemedisinen. Hun driver Norsk Aromaterapiskole som tilbyr kurs på alle nivåer fra aromaterapi i dagliglivet til videregående fordypningskurs i medisinsk bruk av eteriske oljer ved små og store helseproblemer. Hun har skrevet boken" Naturens duftende apotek", og kommer etterhvert med flere bøker. Hennes firma Aromedica fører oljer av ypperste kvalitet, ikke fra noen kjede, men håndplukket fra forskjellige kunnskapsrike og idealistiske produsenter og leverandører.

Temaer og datoer 2020 (kl. 9-17 hver dag)

Datoer 2021


19.-21. mars 11.-13. juni 17.-19. september 12.-14. november Fredager fra kl. 13.00-19.30 Lørdager og søndager fra kl. 09.00-16.30

Priser og mulighet for påmelding kommer snart.

Ytterligere informasjon

Datoer 2021


19.-21. mars 11.-13. juni 17.-19. september 12.-14. november Fredager fra kl. 13.00-19.30 Lørdager og søndager fra kl. 09.00-16.30

Priser og mulighet for påmelding kommer snart.

Informasjon 2021

Datoer 2021


19.-21. mars 11.-13. juni 17.-19. september 12.-14. november Fredager fra kl. 13.00-19.30 Lørdager og søndager fra kl. 09.00-16.30

Priser og mulighet for påmelding kommer snart.

Tidligere deltakere forteller

"Med en gang jeg kommer inn i yogarommet hos Anneli kjenner jeg roen i hele meg"


Med en gang jeg kommer inn i yogarommet hos Anneli kjenner jeg roen i hele meg. Holistisk yoga har vært en svært viktig «ingrediens « for å bli friskere fra en sykdom som har holdt meg sengeliggende i flere år. - Tina
"Anneli har en utrolig tilstedeværelse og en utstråling som gjør at man blir komfortabel og trygg"


Det var helt tilfeldig at jeg begynte på holistisk yoga med Anneli. Trodde jeg. Men etter første timen så skjønte jeg at det var det rette stedet for meg å være. Anneli har en utrolig tilstedeværelse og en utstråling som gjør at man blir komfortabel og trygg. Noen personer har en evne til å få deg til å slappe av å føle deg sett, hun er en sånn person. Det vises så godt at hun virkelig elsker å undervise og bryr seg om de som velger å komme på timene hennes. Stemmen hennes er veldig behagelig å høre på og hun inspirerer meg på så mange måter. Både i yogarommet og utenfor. Jeg anbefaler henne til alle jeg kjenner. Jeg var litt nervøs første gangen siden jeg aldri har vært på yoga før og siden jeg har ME så er formen og energinivå er litt opp og ned. Men det hadde jeg ingen grunn til. Fordi prestasjon driver hun ikke med (hennes egne ord) og det er veldig befriende i hvert fall for en nybegynner som meg. Vi lærer avspenning, pusteteknikker og øvelser spesifikt for å roe ned, å få kontakt med oss selv. Noe alle i den hverdagen vi lever i ville hatt stor fordel av spør du meg. Det hjelper meg i hverdagen, særlig med å bli venn med følelsene, lære å slappe av, selv om det som alt annet tar tid så merker jeg allerede så stor forskjell fra da jeg begynte.
"Utdanningen er øyeåpnende, avslappende, spennende, selvutviklende, rensende [...]"


Anneli har en dybde i sine tanker og erfaringer om livet, som brer seg over flere områder. Det blir synlig gjennom utdanningen Holistisk yoga. Hun er fleksibel, morsom, ivaretakende og seriøst opptatt av at vi skal få utvikle oss i egen takt, men er også klar på at vi må bli bevisst der vi stopper oss selv. En drøm å gå på kurs med. Utdanningen er øyeåpnende, avslappende, spennende, selvutviklende, rensende, ja, nesten hva du enn vil den skal gi deg for å dele videre, eller bare for egen del. -Marina Kaldhol
"Her lærer vi om helheten. Livsstilen. Maten, eteriske oljer, øvelser, pusteteknikker [...]"


Om Holistisk yoga for årstiden vinteren: Jeg syns det er veldig spennende å lære om TKM, veien til nærvær og yoga praksis. Siden jeg er ny på alt dette så suger jeg til meg alt jeg kan. Og Anneli sitter på en utrolig kunnskap gjennom utdanning, egenerfaring og gjennom mange års praksis. Formidlingsevnen hennes er unik. Dette her er så mye mer enn yoga, jeg ville mer kalt det selvutvikling. Eller selvrealisering. Det er arbeid med å komme tilbake i seg selv. Å kjenne nærvær, kjenne kroppen. For min del; reise livskraften min igien. Velge meg. Her lærer vi om helheten. Livsstilen. Maten, eteriske oljer, øvelser, pusteteknikker all the things.. ut ifra de ulike årstidene, så spennende og nyttig å integrere i eget liv. Og også lære andre om. Det jeg husker best fra dagen var en øvelse vi skulle gjøre sammen to og to. Vi skulle bytte på å spørre hverandre to spm. Den ene skulle lytte og la den andre snakke, etterpå byttet vi. Øvelsen gjorde at man virkelig måtte inn i det innerste, kjenne etter og sette ord på ting som gjør at man får litt annet perspektiv på hva man faktisk trenger. Utrolig sterkt, dersom man tillater å være helt ærlig med seg selv. Så synes jeg det var veldig fint at det underveis i dagen hele tiden var rom og mulighet for å komme med spørsmål og innspill. Og at det er for alle. Det er en grunn til at jeg forteller alle vennene mine om Anneli. Hun er bare fantastisk. Varm, raus og full av kjærlighet. Jeg er i hvert fall veldig takknemlig for at det var nettopp henne som ble mitt første møte med yoga, og gjorde det til noe jeg vil gi plass til i livet mitt.

Se Annelis ukentlige kurs 2020