top of page
Gina Janzen.jpeg
Gina Janzen

Gina har over 12 års undervisningserfaring fra treningsbransjen, med bakgrunn som personlig trener og massør, men har de siste tre årene dypdykket mer i yogaens store verden. Dette med et ønske om å spre den samme gleden og roen hun fant med yoga som 15 åring frem til i dag. På veien har hun tatt yin yoga utdannelse med Ulrica Nordberg, barneyoga kurs med Daniel Gjerde, ungdomsyoga kurs fra Oslo Yoga, er sertifisert yogalærer fra Oslo Yoga sin 300t grunnutdannelse, og tar nå påbygninga i vinyasa med Pia Maria Kozlowski. 

Gina er genuint opptatt av hele mennesket og det holistiske. Det å tenke helhetlig har gitt henne troen på en samling av kropp, sinn og sjel for å kunne bli den beste utgaven av en selv. Det å ta godt vare på den fysiske kroppen, men like viktig; den emosjonelle og spirituelle delen av oss. Gina elsker den meditative tilstanden med den gode blandingen av pust, bevegelse og avspenning- enten det er i yogaens rolige, stille verden eller den mer flytende og dynamiske praksisen. 

Hun underviser med en varme og letthet, med et stort fokus på å lande og få kontakt med kroppen. Det aller viktigste for Gina er å skape et trygt og imøtekommende yogarom hvor du finner din yoga og hva det betyr for deg. 

bottom of page