Yoga og meditasjon i Toskana  16. - 22. juni 2018

Bli med Gunn Haglund på en ukes yoga- og meditasjonskurs på slottet Castello di Potentino som ligger i et vakkert toskansk landskap med vinranker og oliventrær. Dette kurset vil gi deg et pusterom fra hverdagen, en helsebringende ferie og en forsmak på sommer. Prisen er kr. 5.000 inkluderer to yoga klasser per dag.

Meld deg på og betal på vår workshopkalender.
Fly til Roma arrangerer du selv og hotell bookes via www.potentino.com.
(Vi har allerede reservert 14 rom på slottet denne uken)

Castello di Potentino, et nydelig middelalderslott i den sørlige delen av Toscana, er omringet av 360 grader urørt natur og et kultivert vinlandskap. Rett ovenfor slottet, blant de 1000 år gamle oliventrærne, ligger et diskret 25 meter langt svømmebasseng som innbyr til solbading, forfriskende bad og avslapning. Alle får eget dobbeltrom med en-suite bad, det finnes en rekke koselige oppholdsrom og uteplasser hvor man kan lese, skrive og meditere.
Yoga 

Gunn Haglund, en av Oslo Yoga's instruktører, underviser en dynamisk yoga klasse hver morgen klokken 8.00 samt en yin yoga klasse med meditasjon om ettermiddagen klokken 17.00. Deltagerne på dynamisk morgen yoga bør ha noe kjennskap til yoga, nybegynnere eller de som foretrekker en rolig form for yoga, kan velge å kun være med på ettermiddagstimene. (Også mulig å arrangere privattimer)

 

Reisen

Deltakerne serveres tre delikate vegetar måltider, frokost klokken 9.30, lunsj nytes utendørs 13.00 og middag med slottets egen økologiske vin samt en sunn dessert dekkes opp klokken 19.00.

For å komme til Castello Di Potentino må du fly til enten Roma, Pisa eller Firenze, deretter er det ca 2.5 timer å kjøre. Det er også mulig å ta toget fra flyplassen til Grosseto.  Grosseto ligger ca 35 minutter kjøretur fra slottet. (Potentino ligger 40 minutter fra havet)

Ved avmelding innen 1.mai vil du få refundert kursavgift. Vi refunderer ikke kursavgiften ved avmelding etter 1. mai 2018.

Gunn Haglund har praktisert yoga siden 1998 og utdannet seg i 2009 til yoga instruktør ved Triyoga i London. Hun har siden 2011 drevet Planet Energize og tilbudt yoga og meditasjon til bedrifter og privatpersoner i London, Zurich og Oslo. Gunn har gjennomført en rekke fordypningskurs innen Asthanga yoga, yoga filosofi, Vipassana meditasjon, anatomi, nevrologi & epigenetikk, thai yoga massasje og Ayurveda medisin, i India, England og Frankrike. Gunn underviser Asthanga Yoga og Dynamisk eller Vinyasa Yoga, sistnevnte en flyt av yoga asanas til behagelig musikk, som avsluttes med pusteøvelser, meditasjon og avslappning. Med en interesse for diafragma anatomi og nervesystemet har Gunn de senere år arrangert en rekke kurs innen yoga mot stress og utbrenthet. Hun arrangerer også yoga kurs for tenåringer, Mindfullness workshops, samt Yoga retreats og Meditasjons kurs i Italia og England. www.gunnhaglund.com