Yoga og meditasjon i Toskana 10. - 16. juni 2018

Bli med Gunn Haglund på en ukes yoga- og meditasjonsferie blant vinranker og oliventrær. Et pusterom fra hverdagen, en reise for kropp og sjel.


Castello di Potentino
Det sjarmerende slottet eid av engelske Charlotte Horton, ligger i et naturreservat i den sørlige delen av Toscana og er omringet av 360 grader urørt natur og et kultivert vinlandskap. Rett ovenfor slottet, blant de 1000 år gamle oliventrærne, ligger et diskret 25 meter langt svømmebasseng som innbyr til solbading, forfriskende bad og avslapning. Alle får eget dobbeltrom med en-suite bad. (Redusert pris for delt rom)

Yoga
Gunn underviser en dynamisk yoga time hver morgen klokken 8.00 samt en yin yoga klasse med meditasjon om ettermiddagen klokken 17.00. Deltagerne serveres tre delikate vegetar måltider, frokost klokken 9.30, lunsj nytes utendørs 13.00 og middag med slottets egen økologiske vin samt en sunn dessert dekkes opp klokken 19.00.

Reisen
For å komme til Castello Di Potentino må du fly til enten Roma, Pisa eller Firenze, deretter er det ca 2.5 timer å kjøre. Det er også mulig å ta toget fra flyplassen til Grosseto og arrangere henting her. Grosseto ligger ca 35 minutter kjøretur fra slottet. (Potentino ligger 40 minutter fra havet)

Pris
Seks netter overnatting, alle måltider, kaffe/te, frukt og snacks samt to yoga klasser per dag koster 15.900,-. Deltagerne ankommer til middag tirsdag den 14. mai og blir på slottet til etter morgen yoga og frokost den 20. mai.
(Prisen inkluderer ikke vin, flybilletter og leiebil/transport fra flyplassen)

Påmelding og depositum
For påmelding må du sende en mail til post@osloyoga.no, merket med "Yoga og meditasjon i Toskana 10. - 16. juni 2018"
Vi trenger fullt navn, adresse, e-post adresse og telefonnummer.

For å sikre din plass må du snarest betale depositum på kr 4 770. Du vil få en faktura fra oss når vi mottar din påmelding.
Ved avmelding innen 1. april vil du få refundert depositumet i sin helhet minus administrasjonsgebyr på kr. 200.
Ved avmelding mellom 1. og 20. april vil du ikke få refundert depositumet.
Betalingsfrist for restbeløpet er 25. april. Vi refunderer ikke kursavgiften ved avmelding etter 25. april

Gunn er Oslo Yogas eventkoordinator. Hun har morgenyogaklasser og nybegynnerkurs i ashtanga yoga og dynamisk yoga. Hun har praktisert yoga siden 1998 og er utdannet yogalærer ved Triyoga i London.
Hun har siden 2011 drevet Planet Energize og tilbudt yoga og meditasjon til bedrifter og privatpersoner i London. Gunn har gjennomført en rekke fordypningskurs innen Asthanga yoga, anatomi, thai yoga massasje og Ayurveda i India, England og Frankrike. Hun underviser Asthanga Yoga, Myk yoga flyt og Dynamisk yoga.  Med en interesse for diafragma-anatomi og nervesystemet har Gunn de senere år arrangert en rekke kurs innen yoga mot stress og utbrenthet. Hun arrangerer også regelmessige Yoga retreats i Italia, samt Yoga og Detox workshops i samarbeid med Juice terapeut Evalena Søderberg.  Facebook: gunnhaglund / gunnhaglundyoga