Yoga og meditasjon i Toskana  16. - 22. juni 2018

Bli med Gunn Haglund på en ukes yoga- og meditasjonskurs på slottet Castello di Potentino blant som ligger i et vakkert toskansk landskap med vinranker og oliventrær. Kurset gir deg et pusterom fra hverdagen. Prisen er kr. 5000,- og inkluderer kun yogakurset. Du bestiller kost og losji på slottet ved å kontakte dem direkte. 
Castello di Potentino er et sjarmerende slott eid av engelske Charlotte Horton. Det ligger i et naturreservat i den sørlige delen av Toscana og er omringet av 360 grader urørt natur og et kultivert vinlandskap. Rett ovenfor slottet, blant de 1000 år gamle oliventrærne, ligger et diskret 25 meter langt svømmebasseng som innbyr til solbading, forfriskende bad og avslapning. Alle får eget dobbeltrom med en-suite bad. 

Yoga

Gunn underviser en dynamisk yoga time hver morgen klokken 8.00 samt en yin yoga klasse med meditasjon om ettermiddagen klokken 17.00. 

Reisen

Deltakerne serveres tre delikate vegetar måltider, frokost klokken 9.30, lunsj nytes utendørs 13.00 og middag med slottets egen økologiske vin samt en sunn dessert dekkes opp klokken 19.00.

For å komme til Castello Di Potentino må du fly til enten Roma, Pisa eller Firenze, deretter er det ca 2.5 timer å kjøre. Det er også mulig å ta toget fra flyplassen til Grosseto.  Grosseto ligger ca 35 minutter kjøretur fra slottet. (Potentino ligger 40 minutter fra havet)

Ved avmelding innen 1.mars vil du få refundert kursavgift. Vi refunderer ikke kursavgiften ved avmelding etter 1. mars.

For mer informasjon kan du ta kontakt med Gunn: http://www.gunnhaglund.com/blog/

Gunn er Oslo Yogas eventkoordinator. Hun har morgenyogaklasser og nybegynnerkurs i ashtanga yoga og dynamisk yoga. Hun har praktisert yoga siden 1998 og er utdannet yogalærer ved Triyoga i London.
Hun har siden 2011 drevet Planet Energize og tilbudt yoga og meditasjon til bedrifter og privatpersoner i London. Gunn har gjennomført en rekke fordypningskurs innen Asthanga yoga, anatomi, thai yoga massasje og Ayurveda i India, England og Frankrike. Hun underviser Asthanga Yoga, Myk yoga flyt og Dynamisk yoga.  Med en interesse for diafragma-anatomi og nervesystemet har Gunn de senere år arrangert en rekke kurs innen yoga mot stress og utbrenthet. Hun arrangerer også regelmessige Yoga retreats i Italia, samt Yoga og Detox workshops i samarbeid med Juice terapeut Evalena Søderberg.  Facebook: gunnhaglund / gunnhaglundyoga