AVMELDING OG AVLYSNING AV KURS

Vilkår for avmelding

Ved avmelding fra ukentlige yogakurs innen 14 dager fra påmelding og innen kursstart kan du få refundert kursbeløpet til din kundeprofil hos oss. Ved tilbakebetaling til ditt bankkort er administrasjongebyret kr. 100. Ved avmelding fra kurs innen 14 dager fra påmelding men etter at kurset har startet, vil du få refundert deler av kursbeløpet (sum som tilsvarer antall ganger som er igjen av kurset minus kr. 100 i administrasjonsgebyr) til din kundeprofil hos oss.

Du kan når som helst bytte kurs til et annet kurs som går i samme tidsperiode, kun med omkostning av mellomlegget hvis det nye kurset er dyrere og har ledig kapasitet. Du kan også bytte over til et kurs i en senere kursperiode om du kontakter oss med ditt ønske før kurset du er påmeldt har startet.

Ved avmelding fra drop-in klasser/helgekurs / workshops / yogafestival og spesielle events må avmeldingen skje innen 14 dager fra påmelding og senest 3 dager før kursstart for at du skal få refundert kursavgiften minus kr. 100 i administrasjonsgebyr.

Vi refunderer ikke kursavgift uansett grunn hvis avmeldingen kommer senere enn 14 dager etter påmelding, eller om kurset/ workshopen har startet.

Oslo Yoga har ikke ansvar for skader

Oslo Yoga har ikke ansvar for din fysiske eller mentale helse når du går på kurs hos oss eller anvender teknikker du har lært på kurs hos oss.

Når du melder deg på kurs hos oss, aksepterer du at du selv er ansvarlig for din kropp og ditt sinn, og du sier deg enig i at du ikke kan saksøke Oslo Yoga eller Oslo Yogas instruktører for skader du pådrar deg på kurs, eller på vei inn eller ut fra kurslokalet, eller skader du får når du praktiserer det du har lært på egen hånd. Oslo Yoga er ikke ansvarlig for dine eiendeler mens du er på kurs, og har ingen plikt til å erstatte eiendeler som går tapt i forbindelse med din kursdeltakelse.

Avlysning av kurs

Ved sykdom eller andre uforutsette hendelser kan planlagte kurs og workshops bli avlyst. Vi forsøker alltid å sette inn vikar der det er mulig for å unngå avlysning.

Oslo Yoga forbeholder seg retten til å avlyse kurs og workshops med for få deltakere.

Vi sender ut mail og/eller sms med beskjed om kansellering senest dagen før det planlagte kurset, og kursavgift blir refundert i sin helhet.


PERSONVERN

Din sikkerhet er viktig for oss. Den informasjonen du gir til oss når du registrerer deg på vår nettside er kun til intern bruk i vår administrasjon. Vi gir ikke bort informasjon om deg til en tredjepart.

For at du skal melde deg på kurs hos oss må du registrere deg i vårt kunderegister som ligger på MindBodyOnline’s server, og du vil betale i vår betalingsterminal som er administrert av Optimal Payments. Både MindBodyOnline og Optimal Payments er veletablerte og anerkjente aktører i det internasjonale yogamiljøets.

Når du registrerer deg i vårt kunderegister kan du krysse av på om du ønsker nyhetsbrev fra oss eller ikke. Du vil ikke få nyhetsbrev om du ikke ønsker det. Din epost vil ikke bli gitt til en tredjepart, og du vil ikke motta nyhetsbrev fra andre enn oss når har valgt at du vil motta våre nyhetsbrev.

Når du betaler i vår betalingsterminal vil din kortinformasjon ikke være tilgjengelig for andre enn Optimal Payments som behandlinger overføringen. Vi lagrer ikke din kortinformasjon noe sted i vårt system.

Vi vil prioritere din sikkerhet. Men intet datasystem eller informasjonssystem kan garantere at det ikke kan skje et uhell. Vi gjør det vi kan på vår side for å unngå at noe lekker ut.


BETALINGSVILKÅR

Vår nettbutikk / påmeldingssystem/ betalingsterminal

Vår nettbutikk er levert av MindBodyOnline med betalingsterminal fra Optimal Payments. Når du betaler i vår nettbutikk for varer eller produkter går du gjennom en sikker betalingsterminal der du legger inn ditt kredittkortnummer (Visa, MasterCard eller American Express) og CVV kode. Ditt kredittkortnummer vil ikke være tilgjengelig for noen hverken før eller etter kjøpet, heller ikke for Oslo Yogas administrasjon.

Konfidensielt kjøp / kurspåmelding

Din registrering i vårt kunderegister, ditt kjøp av vare i vår nettbutikk og din påmelding til kurs hos oss er konfidensiell. Det kun Oslo Yogas administrasjon og læreren på ditt kurs som får vite at du har kjøpt vare eller tjeneste ved Oslo Yoga. Vi har ikke tilgang til og oppbevarer ikke din kredittkort informasjon noe sted i vårt kunderegister. I vårt kunderegister er du registrert med din epost, telefonnummer og epost-adresse, og kunderegisteret er ikke tilgjengelig for andre enn Oslo Yogas administrasjon.

14 dagers angrerett ved kjøp av varer og påmelding til kurs på Internett

Ved kjøp av varer og tjenester på internett har du 14 dagers angrefrist. Det betyr at du innen 14 dager kan annulere kjøp av vare eller avmelde deg fra kurs. Dette gjelder ikke hvis kurset allerede har begynt og er avsluttet innen denne 14 dagers perioden.

Bortsett fra ved kjøp av CD, må varene hentes i vårt studio. CD’er er et eneste vi sender til deg.

Vilkår for annulering av kjøp av vare

Ved annulering innen 14 dager av kjøp av vare som skal hentes, vil du få refundert beløpet i sin helhet innen 14 dager.

Vilkår for avmelding og refundering av betaling/ kursbeløp

Ved avmelding fra kurs innen 14 dager fra påmelding og innen kursstart vil du få refundert kursbeløpet minus kr. 100 i administrasjonsgebyr. Ved avmelding fra kurs innen 14 dager fra påmelding, men etter at kurset har startet, vil du få refundert deler av kursbeløpet (sum som tilsvarer antall ganger som er igjen av kurset minus kr. 100 i administrasjonsgebyr.)

Du får pengene tilbake innen 14 dager fra du kontakter oss med din avmelding. Du kan når som helst bytte kurs til et annet kurs som går i samme tidsperiode, kun med omkostning av mellomlegget hvis det nye kurset er dyrere. Du kan også bytte over til et kurs i en senere kursperiode, om du kontakter oss med ditt ønske før kurset du er påmeldt har startet. Du kan også avmelde deg fra et kurs og ha penger tilgode hos oss til bruk ved et senere kurs.

Ved avmelding fra helgekurs / workshops / yogafestival / spesielle events, må avmeldingen skje innen 14 dager fra påmelding og senest 3 dager før kursstart for at du skal få refundert kursavgiften minus kr. 100 i administrasjonsgebyr.

Vi refunderer ikke kursavgift uansett grunn hvis avmeldingen kommer senere enn 14 dager etter påmelding.

Oslo Yoga har ikke ansvar for skader

Oslo Yoga har ikke ansvar for din fysiske eller mentale helse når du er på time hos oss eller anvender teknikker du har lært på kurs hos oss.

Når du melder deg på kurs hos oss, er du selv ansvarlig for din kropp og ditt sinn. Du sier deg enig i at du ikke kan saksøke Oslo Yoga eller Oslo Yogas instruktører for skader du pådrar deg på kurs, eller på vei inn eller ut fra kurslokalet. Oslo Yoga er ikke ansvarlig for dine eiendeler mens du er på kurs, og har ingen plikt til å erstatte eiendeler som går tapt i forbindelse med din kursdeltakelse.