Vi følger helsemyndighetenes anvisninger og holder stengt fram til torsdag 26. mars.

Vi har jobbet på spreng og er utrolig glade for at vi nå har klart å lage et online tilbud til deg som har betalt for våre vinterkurs som går fram til 4. april. Alle som har betalt for vinterkurs får nå tilgang til alle online klasser hele uken ved å sende en forespørsel om å få bli medlem av Facebook-gruppene våre: Oslo Yoga online: Dynamisk yoga og Oslo Yoga online: Rolig yoga.

Du som ikke allerede er påmeldt våre vinterkurs, kan likevel bli med oss nå online! Pris for tilgang t.o.m. 4. april er 340,-. Meld deg på øverste valg på timeplanen ( (velg FULL TILGANG ALLE ONLINE KLASSER T.O.M. 4 APRIL KR. 340). Send så en forespørsel om å få bli medlem av Facebook-gruppene Oslo Yoga Online: Dynamisk yoga og Oslo Yoga online: Rolig yoga, så legger vi deg til. Send oss en e-post til post@osloyoga.no hvis du ikke er på Facebook selv, og derfor må få tilgang via familie/venners profil.

Se timeplanen vår under.

 

 

En stor takk til dugnadsinnsatsen til hele Oslo Yogas team – både lærere og administrasjon – som har jobbet døgnet rundt for å lage denne løsningen!

Ashtanga-yoga er inkludert i Oslo Yoga Online: Dynamisk Yoga.

Ashtanga 2 (ledet primary klasse) ligger der fast så du kan se dem når som helst.

Som deltaker på Oslo Yogas vinterkurs vil du få tilgang til ALLE våre online klasser.

Du vil nå kunne gjøre enda mer yoga enn du pleier!