Yogaretreat på magiske Bali

11.-18. november: Jivamukti yoga og hjerteyoga.

I november når kulda setter inn ønskes du velkommen på yoga og mindfulnessretreat på den vidunderlige resorten Prana Veda på Bali.

Pranaveda Sanchuary er et sted lokalisert ved havet to timer nord for den alternative yogabyen Ubud. På dette stedet får du muligheten til å trekke deg tilbake med yoga og meditasjon som hovedingredienser. Pranaveda er et unikt retreatsted som har mange års erfaring i å tilrettelegge terapeutiske opphold og retreater. Her finnes watzubassenger hvor du kan få aquabehandlinger og mange ulike former for massasje. Stedet ligger rett ved havet slik at du kan skimte delfinene i det fjerne og høre havets beroligende bølger skylle inn mot de vakre sandstrendene. Foruten det klare havet som er perfekt for snorkling ligger stedet omringet av en hage som med sine tropiske frukttrær, kokosnøttrær og blomster nærer og gir liv til våre sanser.

Stedet er kjent for sin hjemmelagde vegetarmat og vi legger til rette for en forfriskende vegetarmeny med friske salater, veganske gryteretter og ferskpressede juicer.

Yogaens og meditasjonens frukter bidrar til en sunn, sterk og fleksibel psyke og kropp. Gjennom de ulike verktøyene reduseres psykiske plager som stress og angst, og man får rom for dypere medfølelse og glede i møte med seg selv og menneskene rundt seg.  i den fysiske jivamuktipraksisen får du muligheten til å kjenne på styrken og lettheten i kroppen etter fysisk utfoldelse, og gleden over å mestre krevende stillinger som Maja gjennom mange års erfaring gir deg rom til å utforske krydret med fengende musikk, kreativitet og lekenhet.

Gjennom yinyoga og terapeutisk yoga på ettermiddagene får du strukket ut kropp og sinn akkopagnert av bølgebrus i den blå timen før solen stuper ned i havet. Vi utforsker våre dype mønstre gjennom mindfulness og medfølelse og trener på akspet, selvmedfølelse og tilgivelse i et trygt rom. På denne retretaten utforskes og praktiseres mange av yogaens former og varianter med ønske om at du skal få oppleve balansen mellom styrke og sårbarhet, mellom å gi og å ta i mot, og at du i løpet av denne uken får påfyll, inspirasjon og energi du kan ta med deg hjem.

Dagsprogram:

kl 08-09.30: Jivamuktiyoga eller vinyasayoga legges opp etter gruppens behov
kl 10.00: Frokost
kl 10.00-14.00: Fritid hvor du kan svømme, ta i mot watzubehandling, massasje, lese eller bli med på utflukt: Delfinsafari, tur til waterfalls og tempel.
kl 14.00-15:00: Lunch
kl 16.00-17.30: Mindful yoga eller terapeutisk yoga med teori om hvordan vi kan anvende yoga og mindfulness i møte med stress og andre psykiske plager.
kl 18.00: Middag med vegetarbuffe
kl 19.30-21.00: Yinyoga/ meditasjon eller sharing.

Pris: 14500,- inkluderer: tre yogaøkter per dag, syv døgn på Pranaveda resort samt tre vegetarmåltider daglig.

Flyreise:
Oslo til Denpasar-Bali-Indonesia ligger på ca 6000 kroner.
Vi tilrettelegger transport til og fra flyplassen med Pranavedas Private sjåfør. Dette vil innebære et tillegg i prisen på ca 100 Euro. Taxi fra Flyplassen til Pranaveda tar ca 3 timer .

Antall deltakere: max 10 deltakere.

Påmelding:
jannicke@osloyoga.no

Les våre reisevilkår her

Maja Thune er yogalærer med utdanninger i blant annet yinyoga, hathayoga og jivamuktiyoga. Maja Har praktisert yoga i over tjue år, og opplever at yoga er en livsstil,  en medisin for hjertet og for kroppen.  Yogaens og meditasjonens frukter bidrar til en sunn, sterk og fleksibel psyke og kropp. Gjennom de ulike verktøyene reduseres psykiske plager som stress og angst, og man får rom for dypere medfølelse og glede i møte med seg selv og menneskene rundt seg  Maja er også psykoterapeut og forfatter. Hun kom i 2016 ut med den bestselgende yogaboken" Yoga som terapi" i samarbeid med Gunnar Egeberg, og har sin egen utdanning i yogaterapi for helsepersonell og yogalærere. Hun har behandlet mennesker med yoga og mindfulness som terapiform de siste ti årene i sin private praksis, på sykehus og på poliklinikk. Maja jobber til daglig som yogalærer på Oslo Yoga.