MINDFUL RESTORATIVE RETREAT PÅ MALLORCA

+ tilvalg på 50 timers Mindful Restorative Yogalærerutdanning!

DATO:

4. – 11. august 2018

PRIS RETREAT:

Early Bird kr. 12.500,- ved påmelding innen 25. mai. (Kr 13.500,- etter 25. mai).
Prisen er for delt soverom med høy standard.
Prisen inkluderer ikke fly og transport. (Det tar 15 min drosje fra flyplassen og Palma.)

Påmelding til jannicke@osloyoga.no

PRIS RETREAT INKLUDERT MINDFUL RESTORATIVE UTDANNING:

EarlyBird: kr. 15.500,- ved påmelding innen 25. mai. (Kr. 16.500,- etter 25. mai.)
Prisen er for delt soverom med høy standard.
Prisen inkluderer ikke fly og transport. (Det tar 15 min i drosje fra flyplassen og Palma.)

 

OM RETREATEN:

Bli med til vakre Mallorca på en fantastisk retreat for kropp og sinn - en kjærlighetserklæring for nervesystemet. Vi vil tilbringe rolige dager i vakre omgivelser med morgen og kveldspraksis i den vakre landsbyen Sa Cabaneta. Det blir fokus på innføring og fordypning i Mindfulness og de mer rolige og meditative yogaformene som Restorative yoga og Mindful Yoga. Det blir tid til lange dager ved bassenget, turer i nærområdet, massasje og utflukter. Stedet ligger kun en kort togreise til Palma som har masse å tilby av både severdigheter, shopping og strender. Vi vil bli oppvartet med god og sunn mat forberedt av vår helt egen kokk. Kostholdet er vegetarisk og rent.

 

RETREAT + 50 TIMERS MINDFUL RESTORATIVE UTDANNING

Om du velger å delta på utdanningen så vil du delta på felles praksis men også være med på daglige forelesninger og oppgaver. I denne videreutdanningen vil du få nye verktøy til din yogaundervisning. Restorativ yoga kan både undervises som egne klasser, men også flettes inn i andre yogastiler. Du vil få et rikere repertoar til å lede studenten din inn i avspenning. Du vil også få en økt forståelse for hvordan og hvorfor du kan bruke yogastillinger, pust, meditasjon og kroppsskanning som effektive teknikker. Målsetningen er å oppnå et mer balansert nervesystem og et motstandsdyktig liv.
Les mer om modulene her >

Tilleggspris kr. 3.000,-

Det blir 1 dag satt av for fritid og utflukt om du velger denne modulen.

 

Eksempel timeplan:

Kl. 7.30 - 8.00: Meditasjon
Kl. 8.00 - 9.30: Mindful Yoga / Restorative klasse
Kl. 9.30 - 10.30 Frokost

Fritid (for retreatdeltakere) / Undervisning (for training-deltakere)

Kl. 12.30 - 14.00 Lunsj

Fritid (for retreatdeltakere) / Undervisning (for training)

Kl. 16.30 - 17.00 Mindful Restorative klasse

Fritid

Kl. 18.00 Middag
Kl. 19.30 - 20.00 Kveldsmeditasjon

 

LA CASA DE LA CALMA

Denne utdanningen blir holdt i et vakkert retreat senter i den pitoreske landsbyen Sa Cabaneta på den frodige øyen Mallorca. Å fordype seg i Mindfulness og Restorative Yoga i et retreatformat vil gi deg en sjelden anledning til virkelig kunne gå i dybden av rikdommen denne praksisen har å tilby.
Retreaten/intensiven inkludere delt rom, egen kokk som forbereder alle måltider med utrolig vegetarmat. Meditasjon i vakker natur, med utsikt over de vakre Tramuntana fjellene. Senteret befinner seg ca. 15 min kjøretur fra Palma. Du kan ta buss og tog eller drosje om du ønsker å ta turen.

Du kan lese mer om stedet her: http://www.tramuntanaflow.com/

Cami de n’Olesa 63 ,07141 Sa Cabaneta, Mallorca, Spania

MER OM UTDANNINGEN

Vi gå gjennom og praktisere enkle men effektive Mindfulness-teknikker og se på bakgrunn, historikk og den vitenskapelige forskningen som ligger til bunn for dagens utbredelse og bruk av metodene. Du vil få innføring i hvordan Restorative yoga fungere som stressmestring og har en dyp virkning på å roe ned sansene og nervesystemet. Det blir opplæring i bruk av utstyr, og hvordan man bygger opp de grunnleggende yoga stillingene.

Vi vil også se på hvordan vi bruker Pranayama til å støtte stressmestring. Se på effekten av moderne livsstil på kropp og sinn i lys av den forskning innenfor stress og mindfulness. Du vil lære noen avanserte yogastillinger og de terapeutiske effektene man kan oppnå med disse.

 

HVORFOR UNDERVISE RESTORATIVE YOGA

I denne videreutdanningen vil du få nye verktøy til din yogaundervisning. Restorativ yoga kan både undervises som egne klasser, men også flettes inn i andre yogastiler.

Du vil få et rikere repertoar til å lede studenten din inn i avspenning. Du vil også få en økt forståelse for hvordan og hvorfor du kan bruke yogastillinger, pust, meditasjon og kroppsskanning som effektive teknikker. Målsetningen er å oppnå et mer balansert nervesystem.

 

 

Mindful restorative er utviklet etter prinsipper fra blant annet Iyengar yoga og Mindfulness jmf. Jon Kabbat-Zin. Kombinasjonen av disse utgjør et fantastisk verktøy til å oppnå dyp avspenning som balanserer bade kropp og sinn – i vår moderne samfunn trenger vi dette mer en noen sinne. Bruk av utstyr som puter/bolstre, klosser, tepper, stropper og sandposer brukes til å oppnå full avspenning i yogastillingene slik at kroppens nervesystem oppnår tilstander man ellers kun kan oppnå under dyp søvn.

Mindfulness teknikkene fasilitere et klarere sinn og Pratyahara, tilbaketrekking av sansene, trener sinnet til å være mindre reaktiv og mer våkent tilstede i øyeblikket. Kombinasjonen vil støtte kroppens naturlige arbeid med å oppnå homeostase – balanse og harmoni.

Elise Jansen

OM ELISE JANSEN

E-RYT 200/500) har sin bakgrunn som sertifisert Yogaworks lærer og har undervist i over 10 år med har flere andre yogautdannelser under beltet. Hun er blant annet utdannet som Advanced Relax and Renew® Trainer av Judith Hanson Lasater.

De siste årene har Elise fordypet seg i MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) og har funnet at de to sistnevnte praksisene, kombinert, gir et utrolig resultat. Slik oppstod Mindful Restorativ Yoga som en videreutvikling av restorative yoga slik den blir undervist fra både Iyengar og Mindfulness-tradisjonen.

http://www.elisejansen.no/