Våre lærere

Amaia Santacoloma

Amaia kom i kontakt med yoga som barn, og gjenoppdaget det i 20-årene gjennom klassisk Hatha Yoga. Hun begynte siden å praktisere Ashtanga yoga, og etter 2 år i India ble hun autorisert til å undervise Ashtanga Yoga systemet av Sharath Jois ved KPJAYI. Hun fascineres over Mysore systemets terapeutiske potensiale, som gir rom for store tilpasninger og individuelle behov. Hun er opptatt av yoga som terapi, særlig i kombinasjom med Ayurveda, Indias helhetlige helsesystem.

Amaia vektlegger at yogapraksisen må ta hensyn til den enkeltes personlighetstrekk, livsstil, årstider og livsfaser. Dette innebærer selvobservasjon, og å lære hvordan vi bruker energien vår i ulike livsperioder. I barsel- og småbarnstiden har hun oppdaget viktigheten av Yoga Nidra (dybdeavspenning), pranayama (pusteøvelser), samt kjennskap til kraften i kvinnesyklusen, for balanse og optimal energi. Amaia underviser Ashtanga Yogakurs, Mysoreklasser og Myk Yoga Flyt.

Amaia tilbyr privattimer i Ashtanga Yoga, og Yoga i kombinasjon med Ayurveda. Se www.sadhana.no eller ta kontakt på amaia.santacoloma@gmail.com

 

Amaia underviser i Ashtanga yoga

Anneli Mjøen

“Selv om jeg har praktisert yoga og meditasjon siden barndommen, utvikler jeg stadig min forståelse av hva yoga er. Kanskje er det derfor mange følger klassene mine over mange år – vi utvikler oss sammen. Det som er unikt ved meg som lærer er muligens blandingen av nærvær, en fri formulering og den medisinske kunnskapen om hvorfor yoga virker.Dette er et tema som ligger nært mitt hjerte – jeg brenner for å forstå og for å formidle.

Jeg baserer timene mine på en blanding av yoga, tradisjonell kinesisk medisin og vestlig medisin. Jeg synes også det er interessant å jobbe ut fra bindevevslinjer og kroppens energisystem.

Ellers leder jeg en utdannelse i Holistisk Yoga og er en av tre hovedlærere på Oslo Yogas yogalærerutdannelse (i rolig yoga).

Når jeg ikke underviser i yoga, er jeg forfatter og journalist og skriver nå på min tredje bok (om helse og bevissthet).” Anneli

 

 

Anneli Mjøen
Anneli Mjøen

Daniel Gjerde

Daniel Gjerde studerte buddhistisk meditasjon i Kopan Monastery i Nepal første gang i 2008, deretter igjen i 2016. Mellom her har han tatt 200-timers og 500-timers yogalærer utdanning med YogaWorks som er en fantastisk kombinasjon av Iyengar Yoga sin presisjon og bevissthet, og Ashtanga sin oppbygging, pust og flyt. Han har undervist siden 2011 og sier selv han har en lærerstil som er bevisst, i bevegelse, streng, og med mye kjærlighet:) Klassene går under kategorien Vinyasa eller flow, hvor bruken av temaer i klassen er meget hyppige for å skape mer bevissthet og dybde i yoga-praksisen. Daniel har tatt flere forskjellige barne-yoga utdanninger og holder yoga for barn i barnehager, skoler og yogacamper. “Jeg skiller ikke innholdet av hva jeg lærer bort til barn og voksne, kun måten jeg formidler det på”. Nettsider: www.letsyoga.no og www.letsmeditate.no

Elise Jansen

Elise Jansen (E-RYT 200/500) har sin bakgrunn som sertifisert Yogaworks lærer, har undervist i over 10 år og har flere andre yogautdannelser under beltet. Hun er blant annet utdannet som Advanced Relax and Renew® Trainer av Judith Hanson Lasater. De siste årene har Elise fordypet seg i MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) og har funnet at de to sistnevnte praksisene, kombinert, gir et utrolig resultat. Slik oppstod Mindful Restorativ Yoga som en videreutvikling av restorative yoga slik den blir undervist fra både Iyengar og Mindfulness-tradisjonen. Elise er også Nevrogen Yogalærer, kun 19 på verdensbasis – en praksis som kombinerer Tremor / Trauma Release Exercises med Yoga.

Fatima Sidhrée

Hennes väg in i yoga startade året 2000, hos en underbar yogamunk från Australien. Yoga har sedan dess varit hennes livsstil. Hon är tacksam och ödmjuk att yoga har fört henne närmare in till hennes essens. Yoga är livets lilla pärla till att ta vara på våra medgångar och motgångar.

Vila, landa, lyssna, omtanke, stillna och närvaro i livet.

Hennes tillnärmning med yoga är öppen, lyssnande, rofylld och med en önskan av trygghet till dem hon möter.

“Somewhere within us all, there does exist a supreme self who is eternally at peace” – Elisabeth Gilbert

Fatima är grundaren av Esencia.no. Hon undervisar i Yin Yoga & Gravid Yoga. Hon ger workshops i “Yin Yoga & De fem elementer genom årstiderna” og “Yin Yoga mot stress”. Hon har en stor fascination för energikroppen genom kinesisk medicin.

Yin yoga är det som ligger henne närmast och det är där hon vilar. Hennes intention med yin yogan är att stötta dig genom de olika årstiderna för att skapa balans, med inspiration från de fem elementer, meridianer, organer,  akupressur. Yin yogan är en underbar praktik för att släppa på stress och spänningar.

 

Fatima Sidhrée
Fatima Sidhrée

Francesca Amriati

Francesca er en av hovedlærerne på Oslo Yogas barneyogalærer utdannelse og jobber også i Oslo Yogas administrasjon.

Hun har jobbet som yogalærer siden 2008 og ble sertifisert yogalærer i viryayoga i 2010 gjennom Nordiska yogainstitutet (godkjent av Yoga Alliance USA). Hun er også utdannet barne- og ungdomsyogalærer og har utdannelse i barselyoga. Hun oppdaterer seg stadig gjennom å ta videreutdanning, kurs og å delta på workshops. Hun underviser også på ViryaYoga lærerutdannelsen gjennom Nordiska Yogainstitutet.

Yoga er Francescas store pasjon og hun startet å praktisere allerede som 18-åring. Hun har en master i språk fra Universitetet i Oslo og har jobbet som rådgiver og lærer i skolen. Etter mange år som student og noen år som lærer i skolen, bestemt hun seg for å satse på yoga på heltid og jobber nå som yogalærer til daglig. Francesca er opptatt av teknikk og det filosofiske aspektet av yoga i sin undervisning, samtidig som det er rom for lek og kreativitet. Hun henter inspirasjon til sin undervisning fra naturen og fra livet. Hun ønsker å inspirere elevene sine til en daglig yogapraksis og til å bruke det de har lært også utenfor matta.“Yoga er mitt fristed hvor jeg kan møte meg selv. Det er å være tilstede i øyeblikket. Yoga gir meg energi og kraft til å møte hverdagens utfordringer med et klart sinn.”

Francesca Amriati
Francesca Amriati

Gunn Haglund

Gunn Haglund er Oslo Yoga eventkoordinator. Hun har praktisert Asthanga yoga siden 1998 og utdannet seg i 2009 til yoga instruktør ved Triyoga i London. Hun har siden 2011 drevet Planet Energize og tilbudt yoga og meditasjon til bedrifter og privatpersoner i London. Gunn har gjennomført en rekke fordypningskurs innen Asthanga yoga, anatomi, thai yoga massasje og Ayurveda i India, England og Frankrike. Hun underviser Asthanga Yoga, Myk yoga flyt og Dynamisk yoga.  Med en interesse for diafragma-anatomi og nervesystemet har Gunn de senere år arrangert en rekke kurs innen yoga mot stress og utbrenthet. Hun arrangerer også regelmessige Yoga retreats i Italia, samt Yoga og Detox workshops i samarbeid med Juice terapeut Evalena Søderberg.  Facebook: gunnhaglund / gunnhaglundyoga

Gunn Haglund underviser dynamisk yoga

Guri Nyhaug

Guri Nyhaug møtte yoga og meditasjon første gang i 1995 og har siden vært innom flere lærere og yogaformer, med hovedvekt på Vinyasa Flow og ashtanga yoga. Hun tok sin første teacher training innen ashtanga yoga med David Swenson, med videreutdanning ved Puro Yoga, hvor hun også underviste i 2005-2009. I 2012 sertifiserte hun seg innen YogaWorks, hvor flyten fra Ashtanga, presisjonen fra Iyengar og den personlig tilpassede formen fra ViniYoga spiller sammen. Hun er sertifisert i barneyoga basert på Montesori pedagogikken. I 2013 tok hun Yin yogautdannelse ved det norske Yin Yoga instituttet, hvor den taoistiske retningen og kinesisk medisin ligger til grunn.

Gjennom sitt virke som terapeut innen Rosenmetoden og IKYA, har hun dyptgående kunnskap i hvordan kroppen reflekterer bevisstheten og livsreisen vår, og hvordan vi gjennom yoga kan være mer aktiv og deltagende i våre egne liv gjennom bevisste valg.

Guri tilbyr også kroppsbehandlinger innen Rosenmetoden, en dyptgående metode for avspenning og frigjøring av blokkeringer (www.rosenmetoden.no)
I tillegg gir hun behandlinger i IKYA (Ikaya), en form for vibrasjonell medisin. (ikyaacademy.no)

For individuelle timer, kontakt Guri på epost: guri.nyhaug@gmail.com

Guri Nyhaug underviser i Ashtanga yoga og Dynamisk yoga flyt

Hege S Karlsen

Hege S. Karlsen er Oslo Yogas spesialist på yoga ved rygg- og bekkenplager, vannyoga og avspenningsyoga.

Hun ble utdannet i YogaSomatics  i 2011  (Registered Yoga Teacher i YogaAlliance (200RYT®) og har siden viderutdannet seg som Somatic Bodyworker og Somatic Educator. Hun går jevnlig på kurs i inn og utland for å utforske videre henne interessert i kroppens fluiditet både på land og i vann.
Hun bruker sin erfaring med rygg og bekkenproblematikk for å gi en rolige timer som fokuserer på å løse opp i spenninger og utforske mulighetene i et trygt rom. Yoga som bruk til å senke smerte, bedre funksjonevne og for å forbedre psyken er viktige tema for henne.

Hege tilbyr individualtimer i yoga på land og i varmt vann. Se www.utpust.no for mer informasjon eller ta kontakt på hege@utpust.no

 

Hege S Karlsen underviser i Myk ryggyoga og Avspenningsyoga.
Hege S Karlsen underviser i Myk ryggyoga og Avspenningsyoga.

Inger Christensen

Inger fullførte 500 timer yogalærer utdanning i 2008  ved World Conscious Yoga Family, Amand Prakash Yoga Ashram, Rishikesh, India.

Hun har etter dette undervist klassisk-, dynamisk-, gravide-yoga mm. på yogastudio, treningssenter og bedriftsyoga.

Inger om yoga:

Yoga er noe jeg aldri blir utlært i og som etter hvert blir like mye livsstil som hobby og yrke. Min læringsprosess startet i 2002 da jeg begynte på kurs hos Jannicke og pågår kontinuerlig. Vår 2016 har jeg fordypet meg mer i yoga Nidra.

Inger Christensen underviser Hatha Yoga og Yoga Nidra

Jannicke Wiel

Jannicke Wiel er leder for Oslo Yoga og arrangør for Oslo Yogafestival. Hun er en av tre hovedlærere ved Oslo Yogas yogalærerutdannelse, og leder Oslo Yogas gravid- og barselyogalærerutdannelser.

Jannicke har praktisert yoga og meditasjon siden 1989, tok yogalærerutdannelsen i India i 1998, og har jobbet som yogalærer på heltid siden 2002. Hun har magistergraden i filosofi fra Universitetet i Oslo. Fra 1992 til 2000 levde Jannicke som yogi i de indiske Himalaya-fjellene, hvor hun mediterte og studerte indisk filosofi (gyana yoga). Jannicke utdannet seg til Feldenkraispedagog og filosofisk praktiker i 2001-2004. Hennes yogaundervisning er preget av Feldenkraismetodens utforskende holdning, hvor du som kursdeltaker får mulighet til å kjenne etter hva som er bra for deg. Jannickes ønske er å bringe yoga ut til alle som ønsker verktøy til å forbedre sine liv.

Som leder for Oslo Yoga skaper Jannicke et rom for faglig utvikling for sine medarbeidere og studenter ved å arrangere fagdager, workshops, fordypningskurs og utdannelser. Hun har en inkluderende holdning, og brenner for at alle i yogamiljøet skal øke sin kompetanse, på tvers av yogaskoler og tradisjoner.

Som lærer møter Jannicke både nybegynnere og de som fordyper seg gjennom å ta yogalærerutdannelse. “For meg er det meditative aspektet det viktigste i yoga. Når vi praktiserer yoga på en måte som er riktig for oss, hjelper yoga oss til økt sinnsro, til samadhi, og til selvinnsikt. Filosofien skal ikke gi en fasit eller et endelig svar, men en lyst til å forstå mer av livet, oss selv og andre. Jeg ønsker i undervisningen min å styrke din kontakt med deg selv og skape et trygt rom for din indre utforskning. Kroppen gir deg signaler som forteller deg noe om livet ditt og veien du går. Du får mulighet til å finne din vei med yoga – og din vei er unik.”

Jannicke har utgitt fem CD’er – Yoga flyt, Somayoga, Gravideyoga, Klassisk yoga og Avspenning for transformasjon og velvære. Alle er tilgjengelige i Oslo Yogas nettbutikk.

Jannicke Wiel
Jannicke Wiel er daglig leder ved Oslo Yoga og underviser i Dynamisk yoga, Hatha yoga, Myk yoga flyt og Yoga, pust og avspenning.

Johanna Myklebust

Johanna leder Oslo Yogas yogalærerutdannelse.

RYT, MIAYT – Registered Yoga Teacher and Member of International Association of Yoga Therapists.

Jeg har praktisert yoga i en årrekke, først klassisk yoga, dynamisk yoga og nå primært vinyasa hatha yoga. Min utdannelse foregikk ved Santosha Yoga i Byron Bay, Australia og jeg er sertifisert hatha vinyasa-lærer. Jeg er oppptatt av å skape en god opplevelse for mine deltakere, slik at du kan åpne deg opp til din egen praksis. Jeg bruker bl.a. musikk i timene mine for å hjelpe deg til å oppnå indre ro og ny energi. For meg er yoga et verktøy til å forbedre mitt eget liv, og det er alltid like fantastisk å se hvordan yoga kan endre din opplevelse av deg selv, din kropp og ditt sinn. Yoga bevisstgjør oss ikke bare kroppen vår, men griper etter hvert inn i alle deler av livet. Jeg er også utdannet yogaterapeut og studiet omfattet en stor medisinsk del, med fordypning i bl.a. fysiologi, sykdomslære og grunnleggende ernæring – samt hvordan man kan bruke yoga og yogaøvelser i tilknytning til forskjellige lidelser. I tillegg er jeg godkjent Gestaltterapeut under utdannelse fra NGI, og bruker mye av denne kunnskapen i min undervisning.

Jeg tilbyr privattimer i gestaltterapi, yoga og yogaterapi.

Ta kontakt på epost: johanna@eunica.no eller se mer på www.eunica.no

Johanna Myklebust underviser i Hatha yoga, Power yoga og Myk yoga flyt.

Jonathan Weber

Jonathan Weber is Oslo Yoga’s main meditation and mindfulness teacher. He contributes to Maja Thune’s Yoga Therepy Teacher Training with mindfulness as a tool to stress relief. Jonathan is a certified teacher of Therapeutic Mindful yoga and Mindfulness-Based Stress Reduction. With over 25 years of experience in meditation and yoga he brings a deep level of wisdom to his teaching. He combines his broad knowledge of Eastern traditions with modern research to present effective techniques for realizing greater well-being, holistic health, and self-awareness.
He has been practicing Tibetan Buddhist yoga and Jnana/Raja yoga since 1987. He is also trained in Kripalu yoga, Edgu spinal maintenance, and Reiki healing.
Jonathan is a profesional fine artist and illustrator, having produced yoga drawings for Elixia’s training manuals and John Friend, founder of Anusara yoga.
Originally from the United States, he has relocated to Norway.

To read more about Jonathan, visit: Jonathanweber.org

Jonathan Weber underviser i Mindful Yoga

Karin U-S Berg

Karin er Oslo Yogas spesialist på bevegelsespedagogikk og tilpasninger i dynamisk yoga og roligere yoga.

Hun har utdannelse fra Den Norske Balletthøyskole, Norges Idrettshøyskole og 2-årig fordypning i Ashtangayoga under ledelse av Ellen Johannessen ved Ashtanga Yoga Oslo (AYO), Yogalærerutdannelse for Barn med Maalaa og Viryayoga med flere påbygningskurs med Josephine Selander. Hun har undervist yoga siden 2005. Vært leder og lærer for Yoga på Vinderen, underviser i tillegg Bedriftsyoga og privatundervisning. Har undervist ved Oslo Yoga siden 2005. Karin er inspirert av sin pedagogiske bakgrunn når hun underviser yoga og hun tilrettelegger for ulike grupper og nivåer som voksne, barn, ungdom, gravide og pensjonister. Hun har hatt studieopphold på AYRI i Mysore, India, deltatt på workshops og foredrag med John Scott, Ana Forest, Matthew Sweeney, Tim Feldman, Simon Low, Julie Gudmestad, Peo, Jannicke Wiel og mange andre inspirerende lærere som har delt sin viktige kunnskap og erfaring. For tiden tar hun Mindful Restorative Yogautdannelse. Karin er opptatt av de små nyanser som gir store endringer og at yoga kan åpne for innsikt på flere plan. 

Karin U-S Berg
Karin U-S Berg underviser i Ashtanga yoga og Viryayoga.

Maja Thune

Maja Thune leder Oslo Yogas yogaterapiutdannelse. Hun er spesialpedagog og uttrykksterapeut. Hun er også forfatter av tre bøker og jobber som foredragsholder. Maja har integrert yoga som behandlingsform i psykiatrien, og er engasjert i hvordan yoga og meditasjon virker som medisin i møte med psykiske lidelser. Hun har tatt sin yogalærerutdanning i India, og har undervist på ulike studioer i Oslo de siste seks årene. Hun arranger årlig yogaretreater til Sinaiørkenen. Maja underviser  i dynamisk og restorative yoga.

Maja tilbyr individuelle timer i både dynamisk og terapeutisk yoga, og har spesiell kompetanse innenfor terapeutisk yoga i møte med angst, traumer og depresjon. For timebestilling, kontakt Maja på epost, majathune@yahoo.no

Maja Thune er hovedlærer på utdannelsen

Marit Thorsrud

Marit Thorsrud er en av hovedlærerne på Oslo Yogas barneyogalærerutdannelse.

Hun er sertifisert barneyogalærer fra YogaKids i USA (Certified YogaKids Teacher) og er sertifisert yogalærer gjennom Oslo Yoga (300 timer). Hun jobber med yoga for barn og ungdom i alderen 3-18 år, og tilbyr yoga for barn i barnehager, på skoler eller Aktivitetsskolen/SFO, barn på institusjoner samt på yogasenter. Hun tilbyr også egne timer for barn med spesielle behov, enten en-til-en eller i mindre grupper. Marit er utdannet siviløkonom. Hun har praktisert yoga i en årrekke, med hovedvekt på Klassisk yoga, Ashtanga yoga og Vinyasa yoga.

«Min viktigste motivasjon for å bli barneyogalærer er å hjelpe barn til å tro på seg selv, være stolte av seg selv, og derigjennom bygge deres selvfølelse. Jeg ønsker at alle barn skal bli sett som den personen han eller hun er.»

Nina Marie S. Gudmestad

Nina har vært på workshops og lengre kurs i Norge, Frankrike og Australia med lærere som Petri Raisanen, Dena Kingsberg og Matthew Sweeney. I 2013 tok hun lærerutdanning (200 timer) med Basia Lipska Larsen i Oslo. Siden det har hun undervist på ulike steder i Oslo. Hun underviser i Ashtanga yoga på Oslo Yoga.

Dette forteller Nina om sin yogareise:

Jeg må innrømme at yoga den første tiden kun var fysisk trening for meg. Jeg ble fascinert over hva jeg klarte å få kroppen min til å gjøre, og jeg ble både mykere og sterkere. Men det er noe rart med yoga. Sakte men sikkert gikk det opp for meg at yoga er mer enn den fysiske kroppen. Det er mer enn bare å gjøre rare stillinger.

Samme hvor mye motstand jeg gjorde, begynte det å snike seg inn små forandringer i måten jeg tenkte på og i hvordan jeg var. Det ekspresstoget av noen tankerekker som alltid raste gjennom hodet mitt, har sakket farten og gitt meg tid til å fokusere på en ting av gangen. Jeg vet ikke om andre har merket det, men jeg føler meg i alle fall mer tålmodig, aksepterende og avslappet. Og det er blitt lettere å fokusere og konsentrere seg.

Slik begynte min yogareise, og den er på ingen måte slutt.

Nina Gudmestad underviser Ashtanga yoga

Pia Maria Kozlowski

Pia Maria Kozlowski har praktisert yoga og meditasjon siden 2001 og har undervist siden 2003. Hun har ukentlige klasser i vinyasayoga og restorative yoga ved Oslo Yoga, og leder Oslo Yogas videreutdannelse i vinyasayoga.

Pia underviste først i Iyengar yoga. I 2004 begynte hun å utforske og praktisere Vinyasa-yoga og begynte raskt å undervise dansere.

Pia har mange lærerutdannelser og år med undervisning bak seg både i Vinyasa-yoga og Asthangayoga, men også i tradisjonell yogaterapi der individers spesifikke behov imøtekommes.

Med over 13-års erfaring og undervisning i vinyasa-yoga har Pia blitt en lærer som tar kroppens alignment-prinsipper og forskjeller på alvor gjennom å fokusere på skadeforebygging og tilstedværelse i oppbyggingen av sekvenser. Samtidig er sekvensene hennes både morsomme og ofte overraskende! Hun fletter gjerne inn prinsipper fra yogaterapi inn vinyasa-klasser og vinyasa-krama-filosofi inn i yogaterapi og gir ofte personlig veiledning i klasseundervisning.  Lengre tøyesekvenser er også en del av klassene hennes.

Pia Maria Kozlowski

Silje Bjørnholt

Silje har praktisert yoga siden begynnelsen av 2000-tallet, og undervist  yoga på heltid siden høsten 2009.  Hun er en sertifisert Jivamukti lærer  (300 timer fra Costa Rica 2014), og har i tillegg to Teacher Trainings bak seg fra YogaWorks (200 timer fra Balance yogastudio i Oslo i 2009 og 300 timer fra New York i 2010-2011.) Hun er Yoga Alliance sertifisert.

Silje underviser Jivamukti og Vinyasa yoga med en mildhet og tilstedeværelse, og hun er opptatt av å tilrettelegge klassen slik at hver enkelt deltager kan få anledning til å lytte innover til hva han/hun trenger. Hun ønsker å formidle at yoga kan være et verktøy som hjelper oss til å møte oss selv akkurat der vi er til enhver tid. Ved hjelp av fokus på dyp pust, og vår evne til å lytte innover, kan selv de mest krevende yogaøvelsene oppleves beroligende.

Yoga er Siljes lidenskap, og hun føler stor takknemlighet for å kunne dele yogaens kraft med andre!

Siljes nettside: www.siljebjornholt.com

Silje Bjørnholt er Jivamukti og Vinyasa yoga lærer

Torunn Kvamme

Torunn Kvamme har praktisert meditasjon og yoga siden 1994 og er utdannet yogalærer ved Sivananda Yoga Vedanta Centre i Kerala, Sør-India. Hun har undervist i yoga siden 1999. Torunn underviser i en rolig yogaform og hun henter inspirasjon fra flere skoler og lærere. Hun er opptatt av pustens mange dimensjoner og hvordan økt tilstedeværelse (Mindfulness) i kropp og sinn er en viktig nøkkel til bedre livskvalitet med mindre stress og færre bekymringer. Gjennom sin deltakelse på flere lange Vipassana-retreater i regi av Insight Meditation Society (IMS) og Spirit Rock i USA, med bl a Jack Kornfield, Gil Fronsdal og Joseph Goldstein som lærere, har Torunn blitt overbevist om meditasjonens betydning og kraft. Hun integrerer oppmerksomhets-øvelser i all sin yogaundervisning. Torunn driver også sitt eget lille yogastudio Rausyoga.no på Østerås utenfor Oslo.

Torunn Kvamme
Torunn Kvamme underviser i Yoga og meditasjon mot stress.

Vibeke Gjeruldsen

Vibeke startet med klassisk yoga på begynnelsen av 90 tallet, og i 2003 oppdaget hun ashtanga yoga som hun siden da har hatt som daglig prakis. Siden 2005 har Vibeke vært dedikert elev av Lino Miele, og følger hans undervisning i India og Italia. I 2007 fullførte hun AYOs 2 årige yogautdanning, ved Ellen Johannesen, og har siden det, undervist yoga på heltid. Hun har også vært på kurs og blitt inpirert av John Scott, Kino McGregor og Tim Feldman. Kroniske ryggsmerter er forsvunnet takket være en jevn og god yoga praksis, og yogaen har også hjulpet henne ut av utbrenthet. Hun ønsker i sin undervisning å dele de positive opplevelser hun selv har med yogaen, og å hjelpe elevene å finne en god praksis som passer den enkelte, med hovedfokus på pust, flyt og glede.

Vibeke Gjeruldsen underviser Ashtanga yoga
NETBANX By Optimal Payments