Om oss

Oslo Yoga er et av landets største yogaskoler med over 30 kurs i uken. Med vårt varierte kurstilbud ønsker vi å gi deg som kommer til yoga hos oss en opplevelse av at yoga passer for deg, enten du er ung eller gammel, frisk eller syk, mann eller kvinne. Yoga har mange aspekter. Hos oss kan du finne en yogaform som gir deg mulighet til å få det ut av yoga som du ønsker?

Vi har

  • treningsorienterte kurs som vektlegger teknikk, styrke og bevegelighet
  • inspirerende kurs som gir forståelse av energi og teknikker for å påvirke energi og helse
  • esoteriske kurs hvor du lærer bruk av mantraer og visualiseringer
  • rolige kurs som passer hvis du er sliten, skadet, nyoperert eller behøver å roe ned.

Du får hjelp av oss til å velge et kurs som passer for deg og gir deg det du behøver. Se Hvilket kurs passer for meg.

Vi har et lærerteam med et dusin lærere som alle har ulik bakgrunn: fra dans, Idrettshøyskolen, treningssentre, naturmedisin og fysioterapi, til byråkratiet, skolen, og akademia. Lærerne har ulike yogalærerutdannelser. Tilsammen utgjør teamet en stor ressurs for deg som vil lære yoga og vår brede kompetanse gjør det mulig for oss å tilrettelegge yoga for deg.

Oslo Yoga har som visjon å tilby yoga til folket. Vi ønsker å nå deg som vil smake på yoga og få hjelp og støtte til det du ønsker å utvikle i ditt liv – i kropp, sinn, helse, livsstil og personlig utvikling. Vi ønsker også å tilby yoga til deg som ønsker å gå dypt inn i yogaens verden, ved at vi tilbyr yoga mange ganger i uken og på nivåer hvor du kan fordype deg og lære mer avanserte teknikker.

NETBANX By Optimal Payments