Vinyasa TT/fordypning 45 timer: Temadager i sekvensering.

Oslo Yoga er glad for å kunne tilby seks temadager i sekvensering med Pia Maria Kozlowski som et komplementært tilbud til Vinyasa TT 55 timer.

Utdannelsen/fordypningen går over 6 enkeltstående dager i vintermånedene januar, februar og mars hvor vi tar for oss et tema pr. dag innenfor de forskjellige grupperinger av asana:

  • Dag 1: 13. januar: Stående, sidestrekk og balansestillinger
  • Dag 2: 20. januar: Foroverbøyde stillinger
  • Dag 3: 3. februar: Hofteåpnere
  • Dag 4: 3. mars: Vridninger
  • Dag 5: 17. mars: Bakoverbøy
  • Dag 6: 31. mars: Armbalanse og opp-ned-stillinger
Mer om utdannelsen
Mer om utdannelsen
Ønsker du mere kunnskap og flere ferdigheter til undervisning eller egen praksis  er dette et kurs du kan få stort utbytte av. Forutsetningen for å delta er at du har praktisert en dynamisk yogavariant regelmessig over 1 1/2 år. Kurset går over seks dager i løpet av høsten.  
Lærer: Pia Maria Kozlowski
Lærer: Pia Maria Kozlowski

Pia Maria Kozlowski har praktisert yoga og meditasjon siden 2001 og har undervist siden 2003. Hun underviste først i Iyengar yoga. I 2004 begynte hun å utforske og praktisere Vinyasa-yoga mens hun gikk i lære hos Carmen Zenras dansesskole i Madrid. Hun begynte raskt å undervise dansere, og erfarte gjennom både undervisning og egenpraksis at Vinyasayoga var nært forbundet med dans, en dans der danseren kunne utforske sitt eget rom og bevegelsesmønster i synkronitet med pusten uten konkurranse og press fra ytre rom.

Siden har Pia lagt mange lærerutdannelser og år med undervisning bak seg både i Vinyasa-yoga og Asthangayoga, men også i tradisjonell yogaterapi der individers spesifikke behov imøtekommes.

Med over 13-års erfaring og undervisning i vinyasa-yoga har Pia blitt en lærer som tar kroppens alignment-prinsipper og forskjeller på alvor gjennom å fokusere på skadeforebygging og tilstedværelse i oppbyggingen av sekvenser. Samtidig er sekvensene hennes både morsomme og ofte overraskende! Hun fletter gjerne inn prinsipper fra yogaterapi inn vinyasa-klasser og vinyasa-krama-filosofi inn i yogaterapi og gir ofte personlig veiledning i klasseundervisning.

Pias undervisningen bærer preg av sammensetningen mellom myk flyt synkronisert med pusten, og lengre tøye-sekvenser der hvert enkeltindivid kan oppleve og utforske sitt indre rom. Hun er opptatt av å integrere tilstedeværelsen og bevisstgjøringen vi opplever på yogamatten inn i livet vårt utenfor yogamatten. “Slik blir vi en ressurs for oss selv og medmenneskene våre.”

Vitnesbyrd:

"Pia's teacher training er grundig og informativ. Den passer fint for deg som ønsker å lære om Vinyasa Krama filosofi, og få trening i å bygge sekvenser samt å undervise dem. Pia er kunnskapsrik, og en dyktig formidler. Jeg likte veldig godt at hun klarte å fylle alle timene med nyttig og håndfast informasjon, og veilede oss til å integrere denne informasjonen i praksis."  - Anniken Binz, yogalærer/instruktør, eier av Belly & Baby

Pris:
Early bird ved påmelding før 10. november: kr. 9.000,-
Etter 10. november: kr. 9.600,-

Krav for å delta:

Det er fullt mulig å delta selvom du ikke har Vinyasa 55 timer fra før. For å melde deg på innebærer det at du har minst halvannet års erfaring med vinyasa yoga. Deltakere som allerede er yogalærere vil kunne få sertifikat på 45 timer ved fullført kurs. De som har deltatt og blitt sertifisert i Vinyasa 55 timer vil kunne få et tillegg på 45 timer ved fullføring av alle seks temadager som til sammen gir sertifisering på 100 timer. Deltakere som ikke er yogalærere fra før vil få tildelt diplom på fullført kurs.

Søknad:

Vi ønsker å vite litt om deg, hva som er motivasjonen din for å delta og hvor lenge du har praktisert og med hvem. Skriv hvor du har utdannelsen din fra hvis du allerede er yogalærer. Nevn gjerne om du har bakgrunn i andre bevegelsesmetoder (dans, turn etc). Husk også å legge ved informasjon om eventuelle sykdommer/ skader.

Søknad sendes til:
pimako@online.no - mrk. med Vinyasa 45 timers TT

Utdannelsen vil gå i Oslo Yogas lokaler, Kristiansandsgt.2  på Sagene i Oslo.