Vinyasa TT/fordypning 45 timer: Temadager i sekvensering.

Oslo Yoga er glad for å kunne tilby seks temadager i sekvensering med Pia Maria Kozlowski. 
Kurset kan tas alene eller sammen med 55-timers modulen. Det spiller ingen rolle hvilket av kursene du tar først. Dersom du tar begge blir du kreditert for 100 timer Vinyasa TT

Utdannelsen/fordypningen går over 6 enkeltstående dager i vintermånedene januar, februar og mars hvor vi tar for oss et tema pr. dag innenfor de forskjellige grupperinger av asana:

  • 11. + 12. januar: Stående stillinger, sidestrekker, balansestillinger og foroverbøyde stillinger
  • 8. + 9. februar: Hofteåpnere og vridninger
  • 29. februar + 1. mars: Bakoverbøyer, armbalanser og oppned-stillinger

Ønsker du mere kunnskap og flere ferdigheter til undervisning eller egen praksis er dette et kurs du kan få stort utbytte av. Vi går gjennom kroppens anatomi og hvordan man sekvenserer- fra det enkle til det mer komplekse, for å gradvis åpne kroppen og hjelpe oss selv eller elevene våre inn i stillinger vi/de kanskje ikke trodde var mulig. Lang praksis, diskusjon/analyse av sekvensering og justerings-workshop innenfor hver av grupperingene av asana hver samling. Forutsetningen for å delta er at du har praktisert en dynamisk yogavariant regelmessig over 1 1/2 år. Kurset går over seks dager i løpet av vinteren.

Vitnesbyrd fra tidligere deltakere:

Jeg har gått Pias vinyasa TT 45 timer og synes dette har vært en veldig lærerikt og spennende fordypning. Pia er svært kunnskapsrik og godt til å videreformidle denne kunnskapen i sine klasser. Hun gir undervisning og veiledning som gjør deg mer bevisst og tilstede i din egen yogapraksis og hvordan undervise andre. Hver helg inneholder spennende emner og du får en dypere og rikere forståelse av vinyasa yoga. Pia er alltid godt forberedt og bygger godt opp hver temadag på en interessant og fin måte. Det er fint å utvikle seg sammen i en gruppe og selv om jeg ikke er yogalærer har jeg hatt stor nytte av kurset. Anbefales på det varmeste ❤️

Jeg var svært fornøyd med å delta på temadagene i sekvensering. Det ga meg svært nyttig hand-on erfaring og dypere forståelse for hvordan man gjør de forskjellige yogaøvelser, lære mer om justering og ikke minst inspirasjon og nyttig kunnskap i å lage gode yoga sekvenser. Pia er en veldig dyktig og dedikert lærer som er grundig og akkurat så pirkete som en god lærer er. Her vil alle kunne dra nytte av Pias lange erfaring som yogalærer og sin egen personlige erfaring med praksis. Jeg følte meg langt mer kompetent og trygg som vinyasa yogalærer etter disse dagene. 

Pris:
Early bird ved påmelding før 30. november: kr. 9.500,-
Etter 30. november: kr. 10.000,-

For å bli tatt opp til utdannelsen bør du ha praktisert vinyasa/dynamisk yoga i halvannet år. Kurset tjener som en videreutdannelse for deg som har en grunnutdannelse/kurs i yoga fra før og ønsker å lære videre for å bli vinyasalærer. Du som er yogalærer fra før vil motta et diplom etter fullført kurs og prøveundervisning. Kurset er også åpent for deg som ønsker å fordype deg i vinyasa-yoga for å utvikle din egen praksis uten at du er yogalærer fra før. Du som ikke er yogalærer fra før vil motta et kursbevis etter endt kurs.

Vi ønsker å vite litt om deg, hva som er motivasjonen din for å delta og hvor lenge du har praktisert og med hvem. Skriv hvor du har utdannelsen din fra hvis du allerede er yogalærer.Nevn gjerne om du har bakgrunn i andre bevegelsesmetoder (dans, turn etc). Husk også å legge ved informasjon om eventuelle sykdommer/ skader.

Søknad sendes til:
pimako@online.no - mrk. med Vinyasa 55 timers TT

I søknaden skal du også skrive ditt fulle navn, full adresse, mobilnummer og e-postadresse.

Utdannelsen vil gå i Oslo Yogas lokaler, Kristiansandsgt.2  på Sagene i Oslo.