Vinyasa TT/fordypning 45 timer: Temadager i sekvensering.

Oslo Yoga er glad for å kunne tilby seks temadager i sekvensering med Pia Maria Kozlowski som et komplementært tilbud til Vinyasa TT 55 timer.

Utdannelsen/fordypningen går over 6 enkeltstående dager i vintermånedene januar, februar og mars hvor vi tar for oss et tema pr. dag innenfor de forskjellige grupperinger av asana:

  • Dag 1: 13. januar: Stående, sidestrekk og balansestillinger
  • Dag 2: 20. januar: Foroverbøyde stillinger
  • Dag 3: 3. februar: Hofteåpnere
  • Dag 4: 3. mars: Vridninger
  • Dag 5: 17. mars: Bakoverbøy
  • Dag 6: 31. mars: Armbalanse og opp-ned-stillinger

Ønsker du mere kunnskap og flere ferdigheter til undervisning eller egen praksis  er dette et kurs du kan få stort utbytte av. Forutsetningen for å delta er at du har praktisert en dynamisk yogavariant regelmessig over 1 1/2 år. Kurset går over seks dager i løpet av høsten.  

Pris:
Early bird ved påmelding før 10. november: kr. 9.000,-
Etter 10. november: kr. 9.600,-

For å bli tatt opp til utdannelsen bør du ha praktisert vinyasa/dynamisk yoga i halvannet år. Kurset tjener som en videreutdannelse for deg som har en grunnutdannelse/kurs i yoga fra før og ønsker å lære videre for å bli vinyasalærer. Du som er yogalærer fra før vil motta et diplom etter fullført kurs og prøveundervisning. Kurset er også åpent for deg som ønsker å fordype deg i vinyasa-yoga for å utvikle din egen praksis uten at du er yogalærer fra før. Du som ikke er yogalærer fra før vil motta et kursbevis etter endt kurs.
Vi ønsker å vite litt om deg, hva som er motivasjonen din for å delta og hvor lenge du har praktisert og med hvem. Skriv hvor du har utdannelsen din fra hvis du allerede er yogalærer.Nevn gjerne om du har bakgrunn i andre bevegelsesmetoder (dans, turn etc). Husk også å legge ved informasjon om eventuelle sykdommer/ skader.

Søknad sendes til:
pimako@online.no - mrk. med Vinyasa 55 timers TT

Utdannelsen vil gå i Oslo Yogas lokaler, Kristiansandsgt.2  på Sagene i Oslo.