Oslo Yoga tilbyr deg som allerede er yogalærer to påbygningsmoduler i vinyasayoga. Hver av modulene består av en serie på seks fordypningsdager. 45-timers påbygningen og 55-timers påbygningen kan tas uavhengig av hverandre, de har ulikt innhold. Mange vil ønske å ta begge for å få en 100 timers påbygningsutdannelse i vinyasa.  Du kan selv velge hvilken del du tar først.

Du er velkommen til å delta dersom du ikke er sertifisert yogalærer fra før også- dette er en mulighet for alle som har hatt en regelmessig praksis i dynamisk/vinyasa yoga det siste 1 1/2 året til å utvikle og komme dypere i egen praksis og å få forståelse for samt lære redskaper til å bygge opp sekvenser som er tilrettelagt for deg til enhver tid.

Pia Maria Kozlowski har praktisert yoga og meditasjon siden 2001 og har undervist siden 2003. Hun underviste først i Iyengar yoga. I 2004 begynte hun å utforske og praktisere Vinyasa-yoga mens hun gikk i lære hos Carmen Zenras dansesskole i Madrid. Hun begynte raskt å undervise dansere, og erfarte gjennom både undervisning og egenpraksis at Vinyasayoga var nært forbundet med dans, en dans der danseren kunne utforske sitt eget rom og bevegelsesmønster i synkronitet med pusten uten konkurranse og press fra ytre rom.

Siden har Pia lagt mange lærerutdannelser og år med undervisning bak seg både i Vinyasa-yoga og Asthangayoga, men også i tradisjonell yogaterapi der individers spesifikke behov imøtekommes.

Med over 13-års erfaring og undervisning i vinyasa-yoga har Pia blitt en lærer som tar kroppens alignment-prinsipper og forskjeller på alvor gjennom å fokusere på skadeforebygging og tilstedværelse i oppbyggingen av sekvenser. Samtidig er sekvensene hennes både morsomme og ofte overraskende! Hun fletter gjerne inn prinsipper fra yogaterapi inn vinyasa-klasser og vinyasa-krama-filosofi inn i yogaterapi og gir ofte personlig veiledning i klasseundervisning.

Pias undervisningen bærer preg av sammensetningen mellom myk flyt synkronisert med pusten, og lengre tøye-sekvenser der hvert enkeltindivid kan oppleve og utforske sitt indre rom. Hun er opptatt av å integrere tilstedeværelsen og bevisstgjøringen vi opplever på yogamatten inn i livet vårt utenfor yogamatten. “Slik blir vi en ressurs for oss selv og medmenneskene våre.”

Vitnesbyrd:

"Pia's teacher training er grundig og informativ. Den passer fint for deg som ønsker å lære om Vinyasa Krama filosofi, og få trening i å bygge sekvenser samt å undervise dem. Pia er kunnskapsrik, og en dyktig formidler. Jeg likte veldig godt at hun klarte å fylle alle timene med nyttig og håndfast informasjon, og veilede oss til å integrere denne informasjonen i praksis." Anniken Binz, yogalærer/instruktør, eier av Belly & Baby