Holistisk yogaterapi TT

Holistisk Yogaterapi er et fordypningskurs for deg som er yogalærer, terapeut eller helsearbeider. Som terapeut og yogalærer kan du utvide verktøyene du bruker i møte med helseproblemer som søvn, PTSD, hormonelle plager, smerter i kroppen og mer, og hvordan du kan sette opp workshops og eller veilede andre enten fysisk, for helsen, eller på andre måter.

I tillegg er disse dagene åpne for deg som vil lære mer om de aktuelle temaene for egen del, eller ser for deg en fremtid som yogalærer eller terapeut.

 

Datoer og innhold 2019

Denne dagen får du en større forståelse av hvordan kroppen henger sammen som en helhet. Bindevevslinjene følger de såkalte «meridianene» man ser i yinyoga, kinesisk terapi og målet er å på sikt forstå mer om hvor og hvordan spenning ofte oppstår et annet sted enn der det gjør vondt. Vi studerer for eksempel hofteleddsbøyeren og utforsker sammenhengen den har med resten av kroppen.
Vi utforsker yoga som terapimetode og som støttebehandling ved ulike tilstander. Hvordan kan vi gi god veiledning til yogadeltakere/klienter? Hvordan kan du legge opp workshops og temadager? Når kan man kalle seg yogaterapeut? Denne workshopen passer spesielt godt for deg som er yogalærer, yogaterapeut eller ønsker å bruke yogaens terapeutiske verktøy med klienter.
Søvnproblemer er noe som rammer store deler av befolkningen. I yoga, mindfulness og i kinesisk medisin har vi fantastiske verktøy for å støtte en langvarig reise mot lengre og dypere søvn. Kurset har blitt utviklet gjennom mange års undervisning på Oslo Yoga og her får du det i en lenger og mer fullverdig form.
Denne dagen tar sikte på en praktisk rettet yogaterapi for bestemte tilstander. Likevel får dere en større kursmanual som tar for seg mer av den generelle yogaterapien for hormonsystemet. Yogaprogram, meditasjoner og gode verktøy fra kinesisk medisin, yogafilosofi, plantemedisin etc.
Har du lyst til å lære både hvordan du kan behandle deg selv for vanlige plager – og hjelpe andre med det samme? Yoga, TKM (tradisjonell kinesisk medisin) og bindevevskunnskap kommer her sammen i et effektivt sett med verktøy som du vil kunne ha glede av resten av livet. Disse temaene kan også fungere som ukentlig inspirasjon for deg som er yogalærer – eller som nyttige verktøy for deg som vil veilede andre.
Denne dagen øver vi på noen av de øvelsene dere har lært og plukker ut noen øvelser som dere underviser hverandre i. Det skal ikke ses som en eksamen/sertifisering, men som en nødvendig dag for å motta diplom/deltakerbevis.

Pris: Kr. 1500,- per heldag.

For deg som er yogalærer/terapeut/helseutdannet: Hvis du melder deg på hele kurset blir prisen 8000,- (1000,- i rabatt).

Kursmanual er til salgs for Kr 50,- per dag.

Krav for å delta: De to fredagskveldene i februar og mars er reservert de som melder seg på hele fordypningsmodulen og har lærer- eller helsebakgrunn.
Det er ingen krav for å delta på en og en heldag. Hvis du gjennomfører hele kurset får du diplom. Utdannelsen gir ikke deg ikke tittelen yogaterapeut. Det er en tittel du selv må velge å bruke etter å ha skolert deg tilstrekkelig i terapi, yoga og terapeutisk yoga.

Søknad:
Hvis du vil delta på HELE kan du sende noen ord om deg selv til: amjoee@online.no  mrk Holistisk Yogaterapi.

For påmelding til enkel heldag - klikk her