Holistisk yogaterapi TT

Holistisk Yogaterapi er et fordypningskurs for deg som er yogalærer, terapeut eller helsearbeider. Som terapeut og yogalærer kan du utvide verktøyene du bruker i møte med helseproblemer som søvn, PTSD, hormonelle plager, smerter i kroppen og mer, og hvordan du kan sette opp workshops og eller veilede andre enten fysisk, for helsen, eller på andre måter.

I tillegg er disse dagene åpne for deg som vil lære mer om de aktuelle temaene for egen del, eller ser for deg en fremtid som yogalærer eller terapeut.

 

Datoer og innhold 2020 er ikke på plass.

Pris: Kr. 1500,- per heldag.

For deg som er yogalærer/terapeut/helseutdannet: Hvis du melder deg på hele kurset blir prisen 8000,- (1000,- i rabatt).

Kursmanual er til salgs for Kr 50,- per dag.

Krav for å delta: De to fredagskveldene i februar og mars er reservert de som melder seg på hele fordypningsmodulen og har lærer- eller helsebakgrunn.
Det er ingen krav for å delta på en og en heldag. Hvis du gjennomfører hele kurset får du diplom. Utdannelsen gir ikke deg ikke tittelen yogaterapeut. Det er en tittel du selv må velge å bruke etter å ha skolert deg tilstrekkelig i terapi, yoga og terapeutisk yoga.

Søknad:
Hvis du vil delta på HELE kan du sende noen ord om deg selv til: amjoee@online.no  mrk Holistisk Yogaterapi.