Holistisk yoga

Holistisk Yoga er en helhetlig, terapeutisk og organisk yogaform.
Oslo Yoga tilbyr to fordypningskurs i holistisk yoga: Holistisk yoga for årstidene og Holistisk yogaterapi.
Hver av fordypningskursene er på 55 undervisningstimer.

De to 55 timers fordypningskursene kan tas uavhengig av hverandre, og du kan ta begge for å få en solid forståelse av Holistisk yoga.
Du lærer hvordan du kan bruke verktøyene i din hverdag og som lærer eller terapeut. Hver av kursene er på 6 dager.
Den siste dagen i begge fordypningskursene er satt av til å fordype forståelsen av å undervise organisk og øve på hverandre.

I Holistisk yoga for årstidene kan du ta alle dagene hver for seg. Det du ikke rekker i år, kan du ta neste år, og i den rekkefølgen du vil. Dagene blir holdt i den årstiden vi utforsker.
Det er en fordel at du tar Holistisk yoga for årstidene først, men det er ikke et krav for å melde seg på Holistisk yogaterapi.
I Holistisk yoga for årstidene trenger du ikke å være yogalærer fra før. Når du har tatt alle de fem åpne dagene vil du motta et deltagerbevis på at du har gått kurset.

I Holistisk yogaterapi kan du ta de fire enkeltstående temadagene for seg i den rekkefølgen du ønsker, samt øvelsesdagen til slutt. De to introduksjonskveldene (to fredager - februar og mars) er satt av til deg som har yogalærerutdannelse, er terapeut, helsearbeider eller lignende. Her reflekterer vi over hva en yogaterapeut er og hva det innebærer å gi veiledning til andre, legger opp workshops og lignende.