Barselyogalærer

Bli barselyogalærer!

Er du yogalærer og ønsker å utvide ditt fagområde?

Barselyoga er et yogatilbud for nybakte mødre og deres barn. I motsetning til mye annen yogaundervisning, foregår barselyogaundervisning på dagtid. Som barselyogalærer jobber du med å støtte kvinnen til å komme i gang med yoga og fysisk trening etter svangerskap og fødsel. Undervisningen handler om å gi redskap til økt bevissthet og velvære i en viktig livsperiode, og du får innsikt i barselkvinnens anatomi og hennes fysiske og mentale behov i en periode hvor hun har lite tid for seg selv.

Dette 20 timers kurset gir deg en innføring i hvordan du kan tilrettelegge yoga for den nybakte moren, og hvordan du kan inkludere barnet i timen.

Vi vil under utdannelsen også jobbe med hvordan vi som yogalærere – uansett fagområde – kan bli klarere i hvordan vi instruerer, mer bevisst hvordan vi bruker ord, intonasjon og bilder, og vi vil fordype vår forståelse av anatomi slik at vi kan lese og veilede deltakerne våre enda bedre, spesielt med hensyn på bruk av kjernemuskulatur, og gi nyttige pusteøvelser for stressreduksjon og økt velvære.

  •  Siste kursgang får du prøve barselyogaundervisning selv.
  • Du skal i løpet av kurset levere et skriftlig arbeid på to sider.
  • For å kunne delta på utdannelsen forutsettes det at du allerede er yogalærer.

Påmelding finner du under WORKSHOPS.


NETBANX By Optimal Payments