Våre moderat fysiske yogakurs passer for deg som ønsker yoga som lett trening og som liker variasjon fra det rolige til det aktive i timen. På disse kursene gjør dynamiske flytsekvenser i kombinasjon rolige stillinger og bevisstgjørende øvelser som reduserer stress og spenning. Alle timene avsluttes med liggende avspenning.

Bli yogaentusiast!

Du betaler full pris for det første kurset du melder deg på, og NÅ KUN kr. 900,- for det andre kurset du melder deg på i samme periode 
Når du har meldt deg på to kurs, kan du delta ubegrenset der det er ledig plass.

(E) means that the class is taught in English (Jonathan's classes) or can be taught in English upon request.

Vi har av og til noen tekniske problemer - dersom du ikke ser timeplanen klikk HER

Les mer om de ulike kursene

I denne timen vil vi bevege oss fra rolige myke til enkle dynamiske bevegelser som vil avspenne, mykne og styrke en travel kropp. Med Mindfulness som metode vil du få flere verktøy som kan brukes i hverdagen. Denne timen avsluttes alltid med en dypt hvilende stilling.

I Hatha Yoga starter vi med varmende øvelser og dynamiske sekvenser, før vi går videre med klassiske, styrkende og mykgjørende yogastillinger. Det vil bli vektlagt både teknikk og en dypere, indre opplevelse av deg selv og kroppen din – det mer meditative aspektet av yogaen. Timen avsluttes med en god avspenning

Nivå: Passer for alle – også nybegynnere til yoga.

I denne timen blir vi godt varme med Solhilsen og varierer med ulike flytsekvenserer. Med fokus på riktig teknisk utførelse og kroppslinjeprinsipper gjør vi et stort utvalg av de klassiske yogastillingene. Vi har en leken utforskning av alt fra enkle til utfordrende yogaøvelser i en avslappet og uformell stemning med rom for å stille spørsmål. Vi fordyper oss i gode pusteøvelser og avspenning.

Nivå: litt øvet. Timen passer best for deg som har noe tidligere erfaring med yoga.

I Myk yoga flyt gjør vi både rolige øvelser som øker kroppsbevissthet og bevegelighet, og dynamiske flytsekvenser som gir varme og styrke. Timen starter med ”nullstilling av nervesystemet” gjennom fokus på pusten, og avsluttes med avspenning.  Denne korte timen kan brukes som en treningstime før eller under arbeidsdagen, eller som en energi-givende overgang fra jobb til fritid, eller fritid til jobb. Med sin kombinasjonen av bevegelse og hvile, vil denne timen gi påfyll og ny energi, samtidig som den med sine mange verktøy til stress-reduksjon, gir ro og hvile.

Nivå: Åpent for alle

Jonathan's Soft Flow Yoga is taught in English (E).

Denne timen forutsetter at du har kjennskap til de vanligste yogaøvelsene og at du er vant til koordinasjonen av pust og bevegelse – ofte kalt vinyasa yoga. Vi setter sammen øvelsene i spennende og komplekse bevegelsessekvenser, eksperimenterer med organiske og sirkulære bevegelser som mykner kroppen innenfra, og vektlegger yogaens meditative aspekt. Vi holder en høy grad av meditativ konsentrasjon gjennom timen og har mindre fokus på teknikk. Timen gir en god avslutning på dagen, en deilig nullstilling fra en aktiv dag til natt og hvile. Yogastillingene og sekvensene vil variere fra de lette til krevende.

Nivå: øvet. Timen passer for deg som har tidligere erfaring med yoga og som er tiltrukket av yogaens meditative dimensjon.