Julegaver fra Oslo Yoga.


Kjøp julegaver som varer lenge, varmer og gleder.

Ashtanga romjulsyoga nybegynnerkurs

Ashtanga nybegynnerkurs er for deg som ønsker en grundig introduksjon til pust, solhilsen som styrker og strekker hele kroppen, konsentrasjon og avspenning. Lær deg denne varmende yogapraksisen som du kan ha med deg for økt energi i det nye året.

Hvordan bruke yogautstyr for en enklere yogapraksis?

Er du nysgjerrig på yoga, men har ikke prøvd det ennå fordi du tenker at du ikke har en “yogakropp”? Eller kanskje du har lyst til å utforske bruk av utstyr i yogapraksisen din? I denne workshopen vil du lære hvordan du kan bruke utstyr som klosser, stropp, bolster, sandposer, tepper og øyepute.

Nybegynner helgekurs 5-6 januar

Vi har to helgekurs 5-6 januar: Intro til ashtangayoga hvor du lærer de grunnleggende prinsippene og øvelsene i ashtangayoga, og Introduction to Yoga, et grunnleggende innføringskurs til yogaens grunnleggende stillinger, teori og pusteøvelser.

Gi yoga i julegave

- et valgfritt beløp
- en workshop
- et kurs

Øyepute

Oslo Yoga's egen øyepute. Produsert i økologisk bomull - både pose og trekk. Fylt med økologisk linnfrø og lavendelblomster. Håndlagd i Oslo.

Pulsvarmere

Unike pulsvarmere produsert i tovet ull. Håndlagd i Oslo. Finnes i mange ulike størrelser og farger.

Ekstra bred ullmatte

Ekstra bred lun og komfortabel ullmatte til rolig yoga og avspenning.

Jade Travel Mat

Naturens beste yogamatte! Øko-vennlig med naturlig gummi, uten PVC. Anti-skli matte som garanterer optimal feste. Myk og samtidig motstandsdyktig.

Fåes i vår nettbutikk her - eller kan kjøpes i resepsjonen på Sagene
(åpen mandag - torsdag - kl. 15.00-20.00)