Har dere gratis prøvetime?

Vi har ikke gratis prøvetime. Om kurset du har meldt deg på ikke passer for deg, har du mulighet til å bytte over til ett annet kurs med ledig plass.

Hva skjer når jeg står på venteliste?

Sier noen fra seg plassen så vil du bli kontaktet.

Hvordan melder jeg meg på kurs hos dere?

All påmelding av våre kurs foregår på vår nettside med betaling med kort. Trenger du hjelp til påmelding ta kontakt med post@osloyoga.no for hjelp.

Er det plass på kurset?

Står det ingen ting når du kommer til påmelding er det plass på kurset. Du vil få mulighet til å sette deg på venteliste om kurset er fullt.

Jeg har ikke fått kvittering på betaling av kurset?

En del e-post havner desverre i søppelpost boksen. Sjekk der og legg Oslo Yoga inn som kontakt i adresseboken din for å hindre at det havner i søppelpost senere.

Når og hvor kan jeg hente varer jeg har bestilt i nettbutikken?

Du kan hente varer i resepsjonen vår på Sagene Kunstsmie mandag-torsdag kl.16.00-20.00. Du får sms når varen er klar til henting.

Jeg kan ikke komme alle gangene kurset varer.

Når du går på kurs hos oss kan du ta igjen tapte ganger på et annet kurs i løpet av den tiden kurset varer. Du får timen automatisk tilgode når du ikke møter opp, men dersom du vet om at du skal være borte og ønsker å ta igjen timen på forhånd, kan du melde deg av under ‘min timeplan’ slik at du har den tilgode på forhånd. Når du skal ta igjen møter du bare opp og hører om det er ledig plass (det er ikke anledning til å forhåndsbooke seg for å ta igjen en time). Det er ikke mulig å ta igjen tapte ganger på i en annen kursperiode eller på workshops.

Hvordan kan jeg få rabatt ved påmelding av flere kurs?

Meld deg først på ett kurs og betal for dette kurset. Etter at din betaling er gjennomført får du automatisk rabattert pris neste gang du logger inn for å melde deg på kurs i samme kursperiode. Rabattordningen gjelder bare for kurs som går innenfor samme tidsperiode, ikke for neste kursrunde. Det vil si, hvis du vil gå flere kurs i perioden oktober-desember får du rabatt på kurs nummer to (yogaentusiast), men du får ikke automatisk rabatt for kursene etter jul. Les mer om rabattordningen

Er det mulig å se på eller prøve noen av varene dere selger?

Om du ønsker å prøve klær eller se på andre produkter for du kjøper kan dette gjøres i resepsjonen vår på Sagene Kunstsmie mandag-torsdag kl.16.00-20.00.