Vi har ikke gratis prøvetime. Om kurset du har meldt deg på ikke passer for deg, har du mulighet til å bytte over til ett annet kurs med ledig plass.
Sier noen fra seg plassen så vil du bli kontaktet.
Når du går på kurs hos oss kan du ta igjen tapte ganger på et annet kurs i løpet av den tiden kurset varer. Du får timen automatisk tilgode når du ikke møter opp. Dersom du vet om at du skal være borte og ønsker å ta igjen timen på forhånd, kan du melde deg av under ‘min timeplan’ slik at du har den tilgode på forhånd. Når du skal ta igjen møter du bare opp og hører om det er ledig plass (det er ikke anledning til å forhåndsbooke seg for å ta igjen en time). Det er ikke mulig å ta igjen tapte ganger på i en annen kursperiode eller på workshops.
All påmelding av våre kurs foregår på vår nettside med betaling med kort. Trenger du hjelp til påmelding ta kontakt med post@osloyoga.no for hjelp.
Står det ingen ting når du kommer til påmelding er det plass på kurset. Du vil få mulighet til å sette deg på venteliste om kurset er fullt.
Meld deg først på ett kurs og betal for dette kurset. Etter at din betaling er gjennomført får du automatisk rabattert pris neste gang du logger inn for å melde deg på kurs i samme kursperiode. Rabattordningen gjelder bare for kurs som går innenfor samme sesong. Vi har 4 sesonger - høst / senhøst / vinter / vår. Les mer om rabattordningen
En del e-post havner dessverre i søppelpost boksen. Sjekk der og legg Oslo Yoga inn som kontakt i adresseboken din for å hindre at det havner i søppelpost senere.
Vår resepsjon på Sagene Kunstsmie er betjent fra mandag til torsdag kl.16.00-20.00. Du får sms når varen er klar til henting.
JA ! Vår resepsjon på Sagene Kunstsmie er betjent fra mandag til torsdag kl.16.00-20.00.