Alle dynamiske yogaformer styrker rygg og mage, ben og armer. Vi bruker sekvenser av yogastillinger som lenkes i hverandre i takt med inn- og utånding. Det er en del belastning av armer og skuldre i de dynamiske yogaformene, så hvis du har skader eller problemer med skuldre, armer, hender og håndledd, bør du heller velge et rolig yogakurs.

Vil du delta på to kurs i uken fra påske frem til sommeren, betaler du kun kr. 1100,- for kurs nummer to i samme periode.
Da blir du yogaentusiast og kan gå ubegrenset på andre kurs der det er ledig plass.

Les mer om de ulike kursene

Dynamisk yoga
Dynamisk yoga

En fysisk krevende yogatime som fornyer og løfter energien! Med dynamiske bevegelsessekvenser hvor yogastillingene glir over i hverandre i takt med åndedrettet, øker du blodsirkulasjonen, styrker og tøyer musklene og kommer ut av timen med en bedre holdning og en ny letthet i kropp og sinn! For best utbytte av dynamiske yogaformer bør man like å trene. Timene avsluttes med en velgjørende avspenning.

Nivå: Åpent for alle

Dynamisk yoga 1
Dynamisk yoga 1

I Dynamisk yoga 1 lærer du grunnleggende teknikk og bygger gradvis opp kroppens styrke, nevromotorikk, balanse og koordinasjon til å gjøre øvelsene med mer presisjon, intensitet og tempo.

Nivå: Dette er et velegnet nybegynnerkurs.

Dynamisk yoga 2
Dynamisk yoga 2
En fysisk krevende yogatime fornyer og løfter energien! Med dynamiske bevegelsessekvenser hvor yogastillingene glir over i hverandre i takt med åndedrettet, øker du blodsirkulasjonen, styrker og tøyer musklene, samt bevisstheten i både kroppen og sinnet blir mye sterkere. Daniel har også fokus på teknikk og baserer kursene på forskjellige temaer, slik at du får god kjennskap til stillingene. Vi avslutter med god avspenning og noe meditasjon


Nivå: litt øvet

Dynamisk yoga flyt
Dynamisk yoga flyt

I en leken, avslappet og kreativ atmosfære blir du veiledet gjennom en styrkende og mykgjørende yogatime. Vi har fokus på teknikk, og på å integrere grunnleggende elementer innen yoga, slik at din praksis blir en meditasjon – og et sted å finne hvile og glede.

Yoga flyt er basert på en kombinasjon av Ashtanga yoga (dynamikk og flyt), Iyengar yoga (riktig teknikk) og ViniYoga (personlig og tilpasset veiledning). Sammen blir det en trygg og utviklende yogaform som passer for alle. Vi starter timene med å lande i kroppen, enten gjennom pranayama eller en veiledet kroppsmeditasjon.

Nivå: Litt øvet

Jivamukti yoga
Jivamukti yoga

Jivamukti er en dynamisk yogaform hvor man praktiserer til musikk. Det legges vekt på de fysiske yogastillingene som gjennomføres i en kontinuerlig flyt (vinyasa), samtidig som klassen også inneholder elementer av yogafilosofi, chanting, meditasjon og pranayama (pusteøvelser). Hver måned utforsker vi et tema (focus of the month); et spirituelt fokus som kan være med på å fordype deltagernes yogapraksis, på og av matta.

En Jivamukti klasse baseres på disse 5 fundamentene;

  1. Ahimsa – ikke vold
  2. Bhakti – hengivenhet
  3. Nada – oppmerksom lytting
  4. Dhyana – meditasjon
  5. Shastra – studie av yogafilosofi.

Nivå: Litt øvet

Jivamukti yoga 2
Jivamukti yoga 2

Kurset passer for deg som har gått på Jivamukti eller dynamisk yoga 2 tidligere. En fysisk yogatime som fornyer og løfter energien! Her bruker vi musikk og vinyasa (flytende bevegelsessekvenser). Gøy og utfordrende! Yogastillingene glir over i hverandre i takt med åndedrettet.

Nivå: øvet

Fri yoga
Fri yoga

Gi deg selv en styrkende start på uken! I denne timen undersøker vi hvordan vi kan skape større frihet – i møtet med pusten, kroppen og tankene våre. Passer for alle som har praktisert dynamisk yoga tidligere

Nivå: øvet

Poweryoga
Poweryoga

Start dagen med en morsom, kraftful og flytende time hvor du kan fokusere på å åpne opp for deg selv og din kraft – slik du er akkurat i dag. Du vil oppleve en varmende og gledesfylt praksis hvor du vil bli utfordret – og ikke minst oppfordret – til å kjenne etter dine egne grenser både fysisk og mentalt, uten å overskride dem.

Det er særlig viktig i dynamisk yoga at vi møter oss selv hele tiden underveis og blir oppmerksomme på hva som skjer i oss – siden nettopp denne type praksis ofte utløser vårt ønske om å prestere.

Timen ledsages av oppløftende musikk. Varmt velkommen!

Nivå: Litt øvet/øvet

Vinyasa yoga
Vinyasa yoga

I vinyasa yoga brukes deler av solhilsen til å knytte ulike flytende sekvenser sammen i takt med pustens rytme med fokus på en trygg gjennomførelse. Du kan forvente en time med raskt tempo og kreative og utfordrende serier.

Nivå: Litt øvet/øvet

Vinyasa (dynamisk flyt) yoga
Vinyasa (dynamisk flyt) yoga

En klasse som gir opplevelse av varme og flyt. Vi veksler mellom stillinger i takt med pusten. Til denne styrkende og energigivende timen bruker vi musikk. Avsluttes med avspenning.

Nivå: passer for alle

ViryaYoga
ViryaYoga

Viryayoga forener vestens kunnskapsbaserte perspektiv med det holistiske og åndelige østlige perspektivet. I Viryayoga er vi interessert i hvordan kroppen fungerer, hvordan ledd og muskler bøyes, strekkes og belastes. Og ikke minst er vi opptatt av det indre og hvordan yogaens gamle lærere kan hjelpe dagens mennesker å bli lykkeligere. Vi bryr oss om både ligament og de store livsspørsmålene. Virya er sanskrit og betyr entusiasme, energi og kraft. ViryaYoga gir deg akkurat det: kraft og energi! 

Viryayoga er sikkert, gøy, givende og systematisk. Det er ikke bare en yogaform, men en metode og en måte å jobbe med yoga på en holdbar og sunn måte. 

ViryaYoga 1-2
ViryaYoga 1-2

I viryayoga jobber vi metodisk og grundig gjennom teknikk på en helsemessig sunn måte. Vi har en god og munter stemning i klassen og bruker musikk gjennom timen. Klassen er variert med ulike fysiske temaer som vi jobber med. Denne klassen passer for deg med erfaring fra dynamisk yoga.

Nivå: Øvet

Dynamisk drop-in fredager
Dynamisk drop-in fredager

Dynamisk yoga med fokus på pusten hvor vi hver uke har et ulikt fokus (f.eks et kroppsområde, filosofisk tankekorn eller en peak pose).

NB! Deltar du på et av våre ukeskurs så er denne timen gratis for deg, og du skal ikke forhåndspåmelde deg. Du møter bare opp i døren.
Pris kr 200 for de som ikke deltar på et av våre ukeskurs. Forhåndspåmelding nødvendig. Ta med kvittering til læreren.

 

Nivå: Litt øvet.

Våre priser
Våre priser

Prisen på våre kurs ligger på mellom kr 160 og kr 210 per gang (se timeplan).

Kurs nummer 2 i samme periode: kr 900 uavhengig av kurstype og lengde.

Når du er påmeldt to kurs i samme periode, blir du regnet som “yogaentusiast” og kan gå gratis på alle andre kurs der det er ledig plass.

Pop-up klasser: Kr. 220 pr. gang
Drop-in klasser: Kr. 200-280 pr. gang

Når du betaler for et kurs som allerede er i gang, gir påmeldingssystemet deg automatisk prisen de resterende gangene. Oversikten viser hvor mange ganger som er igjen.

INVITASJON