Nina Marie S. Gudmestad

Nina har vært på workshops og lengre kurs i Norge, Frankrike og Australia med lærere som Petri Raisanen, Dena Kingsberg og Matthew Sweeney. I 2013 tok hun lærerutdanning (200 timer) med Basia Lipska Larsen i Oslo. Siden det har hun undervist på ulike steder i Oslo. Hun underviser i Ashtanga yoga på Oslo Yoga.

Dette forteller Nina om sin yogareise:

Jeg må innrømme at yoga den første tiden kun var fysisk trening for meg. Jeg ble fascinert over hva jeg klarte å få kroppen min til å gjøre, og jeg ble både mykere og sterkere. Men det er noe rart med yoga. Sakte men sikkert gikk det opp for meg at yoga er mer enn den fysiske kroppen. Det er mer enn bare å gjøre rare stillinger.

Samme hvor mye motstand jeg gjorde, begynte det å snike seg inn små forandringer i måten jeg tenkte på og i hvordan jeg var. Det ekspresstoget av noen tankerekker som alltid raste gjennom hodet mitt, har sakket farten og gitt meg tid til å fokusere på en ting av gangen. Jeg vet ikke om andre har merket det, men jeg føler meg i alle fall mer tålmodig, aksepterende og avslappet. Og det er blitt lettere å fokusere og konsentrere seg.

Slik begynte min yogareise, og den er på ingen måte slutt.

NETBANX By Optimal Payments